Noutăți

Câștigă premii fabuloase cu gustările tale preferate de la PETRU în timpul Campionatului European de Fotbal
Noutăți

Câștigă premii fabuloase cu gustările tale preferate de la PETRU în timpul Campionatului European de Fotbal

Câștigă premii fabuloase cu gustările tale preferate de la PETRU în timpul Campionatului European de Fotbal.

Te-ai pregătit pentru fotbalul de vară?

Ești pregătit să câștigi premii fabuloase în timp ce te bucuri de gustările tale preferate de la PETRU? În această vară, Campionatul European de Fotbal aduce mult mai mult decât fotbal – aduce șansa ta de a câștiga premii incredibile! Citește mai departe și află cum poți participa!

Cum participi?

1. Achiziționează delicii:

● Cumpără produse în valoare minimă de 25 lei pe un singur bon fiscal.

● Achizițiile pot fi făcute fie online prin intermediul platformelor Glovo, Tazz, Iași Delivery, Bolt Food, fie direct de la vitrinele locațiilor Petru din oricare oraș.

2. Înregistrează-te:

●       Accesează www.simigeriapetru.ro/campionatul-european-de-fotbal.

●       Completează formularul cu toate informațiile

3. Păstrează bonul fiscal:

● Păstrează bonul fiscal în original, deoarece va fi necesar pentru validarea premiului.

Premii fabuloase

Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre următoarele premii:

10 x FIFA24

10 x Rucsac EURO

10 x Minge EURO

Detalii importante

Perioada campaniei:10 Iunie – 15 Iulie 2024, ora 23:59.

Numărul total de câștigători:30 persoane.

Anunțarea câștigătorilor:În termen de 14 zile de la finalizarea perioadei de înscriere.

Tragerea la sorți:Până la data de 29 Iulie 2024.

Reguli de participare

● Participă doar înscrierile cu bonuri fiscale de minim 25 lei.

● Fii responsabil pentru păstrarea bonului fiscal până la ridicarea premiului.

● Completează corect și integral toate datele solicitate..

Locațiile participante

Te așteptăm în locațiile noastre din: Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Baia Mare, Rădăuți, Brăila, Galați, Brașov, Craiova și București.

Mingea e în terenul tău! Participă și câștigă.

Nu rata șansa de a câștiga premii extraordinare și de a te bucura de delicioasele produse de la Simigeriile Petru în timpul Campionatului European de Fotbal. Intră pe www.simigeriapetru.ro/campionatul-european-de-fotbal și înscrie-te acum!


PETRU te trimite la SAGA
Noutăți

PETRU te trimite la SAGA

Participă și câștigă bilete la SAGA Festival.

Gust bun, distracție garantată și tradiție contemporană - Totul într-un singur loc!

PETRU îți oferă ocazia perfectă de a îmbina plăcerea culinară cu distracția de neuitat. Imaginează-ți o zi în care savurezi cele mai delicioase felii de pizza, iar apoi te pregătești pentru un weekend plin de muzică și energie la SAGA Festival! Sună tentant, nu-i așa?

Cum participi

Participarea este simplă și rapidă. Urmează pașii de mai jos:

 1. 1. Achiziționează 2 produse din categoria „Pizza la felie” din oricare dintre locațiile noastre participante între 27 mai și 27 iunie 2024. Păstrează bonul fiscal, acesta îți va fi necesar pentru înscriere.
 2. 2. Înscrie bonul pe site. Accesează pagina de înscriere și completează formularul cu datele necesare: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de email, orașul unde locuiești, vârsta, numărul bonului fiscal, valoarea acestuia, produsele achiziționate și data achiziției. Nu uita să răspunzi la întrebarea „Care este artistul tău preferat de la SAGA?”.
 3. 3. Urmărește paginile de Social Media ale Simigeriei PETRU și SAGA Festival pentru a fi la curent cu toate noutățile și anunțurile legate de concurs.

Premii

Te așteaptă 6 bilete pentru SAGA 3-Day General Access Ticket, fiecare în valoare de 104,49euro. Așadar, 6 câștigători norocoși vor avea ocazia să participe la unul dintre cele mai mari festivaluri din România!

Perioada concursului

Concursul se desfășoară în perioada 27 mai – 27 iunie 2024, ora 23:59. Înscrierile încep pe 10 iunie 2024 și se încheie pe 27 iunie 2024, ora 23:59. Asigură-te că te înscrii în acest interval pentru a avea șansa să câștigi!

Condiții de participare

● Trebuie să ai cel puțin 18 ani împliniți la data înscrierii.
● Trebuie să achiziționezi 2 produse din categoria „Pizza la felie” pe un singur bon fiscal din locațiile Simigeriei PETRU.
● Înscrierea trebuie să fie completată corect și integral pe site-ul campaniei.(www.simigeriapetru.ro/petru-te-trimite-la-saga)
● Păstrează bonul fiscal în original pentru validarea premiului.

Mecanismul de desfășurare a campaniei

Participanții trebuie să urmeze pașii menționați pentru a se înscrie în campanie. Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor va avea loc până pe 30 iunie 2024, utilizând un proces computerizat pe www.random.org pentru a asigura corectitudinea selecției.

Anunțarea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi anunțați personal de un angajat al Organizatorului în termen de 3 zile de la data încheierii tragerii la sorți, atât telefonic cât și prin e-mail. Numele câștigătorilor vor fi publicate pe site-ul www.simigeriapetru.ro și pe paginile de Facebook și Instagram ale Simigeriei PETRU.

Locațiile participante

Te așteptăm în locațiile noastre din: Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Baia Mare, Rădăuți, Brăila, Galați, Brașov, Craiova și București.

Nu rata șansa de a participa la SAGA Festival!

Participă acum și bucură-te de șansa de a câștiga bilete la unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri din România. Cumpără pizza la felie de la PETRU, înscrie-te și pregătește-te pentru o experiență de neuitat.


Campanie review
Noutăți

Campanie review

Ascultăm. Înțelegem. Creștem.

Lasă o recenzie și poți fi câștigător.

În lumea modernă a cumpărăturilor și a experiențelor, părerea clienților este cea mai de preț comoară pentru a deveni mai buni. Pentru că la PETRU cel mai important este însăși clientul, am venit cu o nouă campanie care îl încurajează pe acesta să-și spună părerea pentru a deveni câștigător.

1.    Ce presupune această campanie?

Credem cu tărie în puterea feedback-ului autentic al clienților noștri. De aceea, am lansat această campanie pentru a încuraja recenziile sincere și detaliate ale experiențelor din locațiile PETRU sau a produselor achiziționate de la noi.

2.    Cum poți participa?

Participarea este simplă și plină de bucurii. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli:
a.    Accesează www.simigeriapetru.ro/lasa-o-recenzie-si-castiga sau scanează codul QR din locații.
b.    Completează formularul de feedback cu informațiile tale personale, inclusiv numele și prenumele, orașul, locația de unde ai achiziționat produsele PETRU, comentariul tău și numărul de telefon de contact.
c.    Asigură-te că încarci o poză cu bonul fiscal pentru a demonstra autenticitatea experienței tale.
d.    Scrie o recenzie detaliată, cu minimum 10 cuvinte, care să includă o părere pro sau contra despre produsul sau experiența ta.
e.    Poți câștiga unul dintre premiile lunare, sau chiar marele premiu.

3.    Ce poți câștiga?

Suntem încântați să oferim nu doar recunoștință pentru feedback tău, ci și super premii.
Vom oferi următoarele cadouri:
-    În fiecare lună vom acorda câte 5 vouchere PETRU în valoare de 100 lei fiecare, pentru a-ți răsplăti contribuția.
-    La finalul campaniei, un norocos va câștiga un expresor de cafea marca DeLonghi Dinamica ECAM 370.70.B, în valoare de 3000 lei cu TVA inclus.

4.    Asta e tot?

Te mai reținem puțin și îți menționăm următoarele:
-    Campania se desfășoară în perioada 1.05. – 31.12.2024.
-    Toate recenziile trebuie să fie trimise până la data de 31 decembrie 2024 pentru a fi luate în considerare în campanie.
-    Fiecare participant poate trimite mai multe recenzii, dar trebuie să fie legate de achiziții sau experiențe diferite și să fie însoțite de bonuri fiscale distincte.
-    Câștigătorii vor fi selectați printr-o extragere aleatorie.
-    Premiile nu pot fi convertite în bani și nu pot fi transferate altor persoane.

Așteptăm cu nerăbdare să citim recenziile tale și să te răsplătim pentru contribuția ta la succesul nostru comun. Mai multe detalii despre campanie, cât și regulamentul găsești aici.


Talonul cu noroc
Noutăți

Talonul cu noroc

Caută-ți Norocul la Simigeria Petru

Campania "Talonul cu Noroc" aduce premii de neratat!

Simigeria Petru îți oferă șansa de a câștiga mii de premii în cadrul campaniei promoționale "Talonul cu Noroc"! Dacă iubești sandwich-urile noastre, acum ai dublu motiv de fericire: te bucuri de produsul tău preferat și poți câștiga unul dintre cele 2000 premii.

Cum să obții un talon răzuibil:

1. Achiziționează un sandwich: Pe un singur bon fiscal, cumpără cel puțin un sandwich de la Simigeriile Petru, fie online prin intermediul partenerilor (Glovo, Tazz, Bolt Food, etc.) fie de la vitrinele locațiilor Petru din orice oraș, în perioada campaniei, 25 aprilie – 25 mai 2024. Pentru fiecare sandwich cumpărat, vei primi un talon răzuibil.

2. Răzuiește talonul: După ce primești talonul, răzuiește-l pentru a descoperi dacă ești câștigător!

Ce faci dacă ai câștigat:

Dacă talonul tău este câștigător, anunță personalul din locația Petru pentru a revendica premiile instant care constau în mii de produse Petru.
În cazul în care ai câștigat unul dintre cele 5 premii mari (Consola PlayStation 5 sau Friteuza fără ulei Electrolux Digital Air Fryer), personalul din locație va prelua datele tale de contact pentru a le transmite departamentului responsabil de coordonarea campaniei. De asemenea, te rugăm să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook (Simigeria PETRU) cu o poză a talonului și a bonului fiscal.

În ce orașe poți participa:

Fii gata să redescoperi entuziasmul lozurilor de altădată. Te așteptăm în toate locațiile din Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Brăila, Galați, Brașov, Craiova, Baia Mare și București.

Pentru a afla mai multe detalii, citește regulamentul campaniei aici.

Nu uita să ne urmărești și pe rețele de socializare pentru a fi la curent cu toate noutățile despre campanie:
· Facebook
· Instagram
· TikTok

Nu rata șansa de a câștiga premii grozave și de a te bucura de produsele noastre delicioase! Participă acum la campania "Talonul cu Noroc" la Simigeriile Petru!


Călătorie în timp cu PETRU alături de mucenicii cu miere și nucă
Noutăți

Călătorie în timp cu PETRU alături de mucenicii cu miere și nucă

Revenim cu o nostalgie dulce: Mucenicii cu miere și nucă sunt din nou disponibili în toate locațiile PETRU.

Sărbătorim tradiția și autenticitatea cu acest desert, gata să te transporte în vremuri pline de amintiri dragi și emoții calde. Gustă din dulceața mierii și bogăția nucii în fiecare mușcătură și lasă-te purtat de farmecul unei tradiții ce trece din generație în generație.

Fii gata să te întorci în timp alături de noi, într-o călătorie gustativă de neuitat. Te așteptăm în toate locațiile din Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Brăila, Galați, Brașov, Craiova, Baia Mare și București.

 


Descoperă noile produse PETRU: gogoși și croissante cu arome încântătoare.
Noutăți

Descoperă noile produse PETRU: gogoși și croissante cu arome încântătoare.

Noi la PETRU, suntem mereu în căutare de moduri inedite prin care să încântăm gusturile și simțurile clienților. În luna Februarie, suntem entuziasmați să prezentăm cele mai recente inovații din bucătăria noastră: gogoși și croissante cu arome îmbietoare.

Arome ce-ți fură inima

Noile produse sunt o adevărată bucurie pentru oricine iubește dulciurile. Iată 4 arome speciale pe care le-am pregătit pentru tine:

1. Aroma de Fistic:

 • Un deliciu rafinat ce îmbină gustul subtil al fisticului cu textura produselor proaspăt coapte.

2. Aroma de Caise:

 • O explozie de prospețime și dulceață, ideale pentru cei care apreciază aromele naturale.

3. Aroma de Vanilie:

 • Gustul dulce și bogat al vaniliei, te vor cuceri din prima mușcătură... pentru că, cine nu iubește vanilia?

4. Aroma de Ciocolată Amăruie:

 • O combinație irezistibilă între textură fragedă și aromă intensă de ciocoaltă amară.

Unde se găsesc?

Aceste produse sunt ediție limitată și vă puteți bucura de ele doar în Iași, în următoarele puncte: SuperCopou, Copou, Cuza Vodă, Târgu Cucu, Galata și Păcurari.

Ne străduim să aducem în viața clienților gusturi noi și experiențe culinare de neuitat. Indiferent de gustul preferat, gogoșile și croissantale sunt pregătite cu atenție și pasiune pentru a oferi o experiență gustativă autentică.

Poftește de te servește!


CovriIubirea – sejurul inimilor călătoare
Noutăți

CovriIubirea – sejurul inimilor călătoare

Iubitori de călătorie, asta e pentru voi.

Este timpul să ne lăsăm purtați de emoție și să sărbătorim împreună dragostea.

Premii incitante

Și în acest an ne-am propus să aducem un strop de magie în viețile voastre, oferindu-vă șansa de a câștiga premii fabuloase care să vă încânte și să vă inspire.

· Sejur romantic la cabana Aruna Bran

Marele premiu este un sejur romantic pentru două persoane la Cabana Aruna Bran. Situată într-un cadru natural de poveste, această cabană vă va oferi o experiență de neuitat alături de persoana iubită. De la plimbări romantice în pădure până la seri petrecute la lumina stelelor, acest sejur va rămâne viu în inimile voastre pentru totdeauna.

· Vouchere eMag pentru bucurie împărtășită

Pentru cei care aleg să împărtășească bucuria și fericirea cu cei dragi, avem pregătite 4 vouchere eMag în valoare de 500 lei fiecare. Fie că decideți să vă răsfățați cu cele mai noi gadget-uri sau să faceți cadouri speciale celor dragi, aceste vouchere vă vor ajuta să transformați această perioadă într-una cu adevărat specială.

Cum Participi?

Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli pentru a intra în marea extragere de pe 22 Martie:

1. Cumpără produse de minimum 20 lei de la oricare locație Petru sau comandă de pe site

2. Intră pe site-ul nostru CovriIubirea – sejurul inimilor călătoare.

3. Completează formularul de înscriere cu datele personale și cele de pe bon pe care neapărat să-l păstrezi pentru validare.

4. Așteaptă data pentru tragerea la sorț și descoperă dacă te afli printre câștigători.

Haideți să sărbătorim dragostea

Să facem această lună a iubirii una memorabilă, să sărbătorim dragostea în toate formele ei și să creăm amintiri care să rămână în inimile noastre pentru totdeauna.

Nu uita să ne urmărești și pe rețele de socializare pentru a fi la curent cu toate noutățile despre campanie:

· Facebook

· Instagram

· TikTok

Campania se desfășoară în perioada 14 Februarie – 8 Martie 2024, iar până pe 22 Martie vom anunța câștigătorii. Te poți înscrie ori de câte ori dorește, condiția fiind să ai bonuri diferite. Pentru a afla mai multe detalii, citește regulamentul campaniei aici: Regulament concurs CovriIubirea – sejurul inimilor călătoare.

Te așteptăm în toate locațiile noastre din Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Brăila, Galați, Brașov, Craiova, Baia Mare și București.


Dorința ta se îndeplinește la PETRU
Noutăți

Dorința ta se îndeplinește la PETRU

Spiridușii Moșului s-au pus pe treabă

Se apropie cu pași repezi sărbătoarea cea mai așteptată a anului - Crăciunul! În spiritul generos al acestei perioade, luna decembrie devine o sărbătoare minunată care aduce oamenii împreună pentru a împărtăși bucuria, creativitatea și spiritul festiv.

Sărbătorim veselia zilelor magice printr-o campanie cu parfum de bunătate îmbinat cu gesturi mici pentru zâmbete mari.Dorința ta se îndeplineștea luat naștere sub formă de mulțumire pentru toți clienții care au ales Simigeria PETRU în drum spre școală, facultate, muncă sau casă, clienților care ne-au răsplătit cu zâmbete și aprecieri, dar și clienților care ne-au susținut și încurajat cu fiecare ocazie.

Luna decembrie a fost, este și va fi despre a oferi din suflet și cu drag pentru ca bucuria nemărginită să fie resimțită de la mic la mare.

Dorința ta este în grija noastră

În perioada 2-17 decembrie adunăm scrisori pline de speranță care conțin cele mai sincere dorințe. Aceasta trebuie să se încadreze într-un buget limită de 2000 lei, având la bază orice vis mare neîmplinit. Fie că îți dorești un telefon nou, bilete de avion către orașul preferat sau o escapadă la munte alături de persoana iubită, Moșul se ocupă pentru a îndeplini 3 cerințe. Pe 22 decembrie are loc marea extragere prin care vom desemna 3 câștigători pe la care Moș Crăciun va trece negreșit.

Unde poți lăsa scrisoarea pentru Moșul

Asigură-te că ai trecut toate datele pentru ca Moș Crăciun să te găsească cât mai repede și ușor: nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail și oraș. Treci pe la cea mai apropiată Simigerie PETRU și lasă scrisoarea în urna special amenajată.

Orașele participante în campanie: Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Brăila, Galați, Brașov, Ploiești, Craiova, Baia Mare și București.

Dorința ta se îndeplinește nu este doar o campanie pentru Crăciun, ci o ocazie de a celebra spiritul comunității și de a aduce bucurie în viețile celor din jur. Prin participare, fiecare persoană contribuie la conturarea unei atmosfere magice în prag de sărbătoare și la întărirea legăturilor cu spiritul Crăciunului. Haideți să ne unim și să creăm împreună amintiri de neuitat în acest sezon festiv! Pune pauză agitației zilnice și așează tacticos dorința pe foaie, iar spiridușii lui Moș Crăciun te vor răsplăti.

Doar la PETRU descoperi zilnic toate bune.

Urmărește-ne pe Facebook, Instagram și TikTok pentru a fi la curent cu toate noutățile Simigeriei PETRU.

Mai multe detalii despre campanie găsești în regulament.


Vânătoarea de Covridogi Tricolori la PETRU
Noutăți

Vânătoarea de Covridogi Tricolori la PETRU

Pe locuri, fiți gata, start vânătoare!

Anul acesta, 1 Decembrie a fost marcat, pe lângă celebrele parade pline de fast, de un nou concurs la PETRU: Vânătoarea de Covridogi Tricolori. Cei mai rapizi vânători de covridogi decorați tematic au fost premiați cu vouchere PETRU și s-au bucurat de o zi de sărbătoare cu totul specială.

Regulile concursului

Participanții ne-au vizitat în orice locație din țară, au vânat cu mult tact covridogii tricolori ascunși printre produsele din vitrină, îi fotografiau și ne trimiteau poza în mesaj privat pe Instagram sau Facebook. Astfel, primele 3 persoane care ne-au trimis poză au fost câștigătoare și au avut parte de un 1 Decembrie memorabil.

Câștigătorii au fost desemnați cât ai spune covridog

Puțin după ora 8, voucherele au fost oferite celor mai rapizi și ageri vânători, după cum urmează:

Locul I: Alisia Dascălu din Bârlad (trimis la ora 7:33) – voucher 150 lei

Locul II: Neculai Cretu din Târgu Neamț (trimis la 7:52) – voucher 100 lei

Locul III: Lorena Gagiu din Fălticeni (trimis la 8:03) – voucher 50 lei

Și pentru că participanții au continuat să trimită poze și să se implice în vânătoare, am pus la cale o excepție pentru a mai ferici un client: o extragere aleatorie pentru încă un voucher PETRU în valoare de 50 lei. Astfel, Roșu Livia Elena a fost norocoasa care s-a bucurat de un premiu suplimentar pentru produse savuroase de la PETRU.

Felicitări tuturor și vă mulțumim pentru implicare!

Rămâi alături de noi fiindcă am pregătit o lună plină de surprize și cadouri pentru clienții noștri dragi!


Toamna aceasta se numără bunătățile noi la PETRU – Macedonie cu iaurt și spanac
Noutăți

Toamna aceasta se numără bunătățile noi la PETRU – Macedonie cu iaurt și spanac

Mai mult deliciu în vitrinele PETRU

Surprizele gustoase se țin lanț la PETRU și savoarea renumitelor macedonii se simte mai intens ca niciodată. Într-o crustă crocantă și aurie se ascunde plăcerea aromelor căutate peste tot și descoperite doar la noi sub denumirea de macedonie cu iaurt și spanac. Un produs ideal pentru vegetarieni și nu numai, gustul echilibrat și fresh te surprinde încă de la prima îmbucătură și te cucerește iremediabil. Plăcerea produselor de patiserie sărată este acum la dublu, fiind completarea perfectă a celebrei noastre macedonie cu brânză sărată.

Cum te surprinde macedonia cu iaurt și spanac?

Cu interior delicios și aromat, macedonia de la PETRU se simte precum o călătorie relaxantă pe plajele fine din Grecia ori te trimite cu gândul la celebrele desene cu Popeye Marinarul, personajul iubitor de spanac. Orice sentiment ar declanșa, conținutul fin de iaurt, brânză și spanac este de-a dreptul irezistibil, fiind un produs ideal pentru mic dejun, prânz sau gustarea dintre mese.

Beneficiile spanacului

Pe lângă faptul că spanacul este un aliment gustos și consumat în diferite combinații delicioase, acesta are numeroase beneficii pentru sănătate corpului: îmbunătățește vederea, eliberează tensiunea arterială, întărește musculatura, accelerează metabolismul. De asemenea, spanacul are efecte benefice asupra părului și pielei și contribuie la dezvoltarea fătului. Așadar, pe lângă aromele inconfundabile pe care le descoperi în macdonia cu iaurt și spanac, aceasta este și o sursă excelentă de vitamine, iar consumul frecvent crește vitalitatea, combate oboseala și îmbunătățește calitatea sângelui.

Sursa: https://www.doc.ro/dieta-si-sport/spanacul-ce-beneficii-are-si-cum-sa-il-consumi-ca-sa-isi-pastreze-proprietatile

Unde găsești macedonie cu iaurt și spanac?

Totul este la îndemâna ta și te așteptăm în cele 24 de orașe unde găsești Simigeriile Petru. Poți comanda direct de la vitrină în toate orașele în care avem locații deschide: Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Brăila, Galați, Brașov, Ploiești, Craiova, Baia Mare și București. Vino să descoperi bunătate de macedonie cu iaurt și spanac.

De asemenea, în curând o poți comanda online direct acasă sau la birou de pe https://shop.simigeriapetru.ro/ sau din aplicația Glovo, așa că fii cu ochii pe paginile noastre pentru a fi la curent cu cele mai fresh noutăți.

Alte produse vegetariene din vitrinele PETRU

În locațiile noastre găsești o gamă variată de produse ideale pentru vegetarieni și te poți bucura de gustul unic PETRU pe deplin.

Din categoria simigerie poți alege între covrig cu mac sau susan, covrigi umpluți și covricheese. În secțiunea patiserie găsești ștrudele cu 4 umpluturi dulci, covrigi polonezi, brânzoaică și macedonie cu brânză. Dacă preferi pizza poți opta pentru cea vegetariană.

Ce combinații reușite poți face alături de macedonia cu iaurt și spanac

Gustul unic al macedoniei cu iaurt și spanac se combină armonios cu bunătățile proaspete din vitrinele PETRU, în special delicioasele produse dulci: ștrudele, covrigi umpluți, covrigi polonezi sau brânzoaică. Cu siguranță, este potrivită și lângă o cafea savurată în tihnă.

Încearcă macedonia cu iaurt și spanac și descoperă gustul preferat de plăcintă proaspătă și aromata.


Noile produse PETRU – bunătăți pentru toți
Noutăți

Noile produse PETRU – bunătăți pentru toți

Așa-i că vara viața e mai frumoasă? E despre nou, despre reinventare și despre bunătăți proaspete ce-și fac apariția în vitrinele PETRU. Printre copturi de odinioară și-au făcut loc de curând noi produse: brânzoaică cu brânză dulce și stafide, pizza rustică, sandwich baghetă cu ruladă țărănească, meniu pita kebab, meniu bagel crispy, platou mini ștrudele și platou brânzoaice.

 • Brânzoaica cu brânză dulce și stafide este menită să-ți amintească de gustul copilăriei, vacanțele de vară la bunici și mirosul pregnant de dulce din bucătărie în zilele de duminică. Pufoasă, aromată, cu stafide din belșug și brânză dulce este desertul perfect pentru orice pofticios, fiind adorată de la mic la mare.
 • Pizza Rustică reprezintă combinația perfectă chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Cu ingrediente atent alese și mâini iscusite, îți servim Pizza Rustică – porția de gust bun și savuros a zilei.
 • Sandwich baghetă cu ruladă țărănească reprezintă o gustare generoasă, atât de fresh și delicioasă încât o vei îndrăgi încă de la prima îmbucătură.
 • Platoul cu brânzoaice este ideal pentru orice momentele alături de cei dragi. Într-o variantă de 7+1 gratis, acest platou va face evenimentele mai speciale și zile mai scurte petrecute în bucătărie.
 • Platou mini ștrudele reprezintă gustul bun pe care-l cauți în orice desert. Combină-le cum îți place și împarte bucurii dulci cu persoanele dragi.
 • Meniurile cu cartofi steakhouse sunt aici. Alege dintre Pita Kebab și Bagel Crispy alături de o porție generoasă de cartofi prăjiți, iar gustul desăvârșit este garantat.

Dacă preferi să le savurezi acasă sau la birou, le poți comanda online de pe https://shop.simigeriapetru.ro/ sau din aplicația Glovo https://glovoapp.com/ro/ro/iasi/.

Acum că le-am prezentat pe toate nu rămâne decât să le încerci.


Inspirație la CovriDistracție cu Petru
Noutăți

Inspirație la CovriDistracție cu Petru

Tu vino cu poftă de distracție, iar noi te răsplătim cu premii pe măsura zilelor lungi și călduroase: 3 x grătare portabile negre pe cărbuni, 3 x boxe JBL Flip 6, Bluetooth, PartyBoost, 5 x seturi badminton pentru 4 persoane.

Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli pentru a intra în marea extragere de pe 7 iulie:

 1. cumpără produse de minimum 25 lei și 2 covridogi pe același bon fiscal de la oricare locație Petru sau comandă de pe site
 2. scanează codul QR de pe afișul din vitrină sau intră pe site (Inspiratie La Covridistractie)
 3. completează formularul de înscriere cu datele personale și cele de pe bon pe care neapărat să-l păstrezi pentru validare
 4. așteaptă data pentru tragerea la sorți și descoperă dacă te afli printre câștigători

 

Nu uita să ne urmărești și pe rețele de socializare pentru a fi la curent cu toate noutățile despre campanie:

De această dată, timpul este de partea ta deoarece ai la dispoziție aproximativ 5 săptămâni pentru a participa la concurs (24 mai - 30 iunie) și te poți înscrie de câte ori dorești cu bonuri diferite. Așa că îți livrăm un secret: mai multe înscrieri, mai multe șanse de câștig.

Bucură-te de cea mai intensă perioadă din an, însoțit de produsele Petru la orice pas: covridogi originali, pizza apetisantă, ștrudele gustoase, covrigi rumeni, sandwich-uri delicioase! Iubește, zâmbește, fii liber și trăiește clipe speciale, iar noi îți suntem alături pentru a contura acea vară de neuitat. Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la concurs!

Pentru a afla mai multe detalii, citește regulamentul campaniei aici: Regulament Concurs Inspiratie La Covridistractie

Te așteptăm în toate locațiile noastre din Iași, Pașcani, Roman, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Suceava, Fălticeni, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Bacău, Moinești, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Brăila, Galați, Brașov, Alba Iulia, Ploiești, Craiova, București.


Ești specială. În orice moment al zilei!
Noutăți

Ești specială. În orice moment al zilei!

Pentru tine, clienta Petru, venim aproape și vrem să-ți suprindem frumusețea în orice moment al zilei, în orice context.

Vino în locațiile Petru menționate mai jos, achiziționează un produs de la noi și intră în lumina reflectoarelor alături de un fotograf profesionist. Îți vom surprinde chipul și vei primi pe loc o fotografie* cadou, un lucru care să îți amintească cât ești de specială.

Te așteptăm:

 • - pe 07 martie, în punctul Petru din Tudor Vladimirescu – parter cămin T17, în intervalul 13.00 – 16.00.
 • - pe 08 martie, în punctul Petru din Iulius Mall - lângă Tucano, în intervalul orar 13.00 - 16.00.
 • - pe 09 martie, în punctul Petru de pe Independenței - stația de autobuz vis-a-vis de spitalul Sf. Spiridon, în intervalul orar 13.00 - 16.00.

Mamă, soție, iubită, fiică, colegă, prietenă, angajată, orice rol ai avea tu ești putere, viață, iubire și frumos.Fii tu indiferent de orice!Aici, acum, indiferent de loc, împrejurare, ora din zi sau noapte!

*în limita a 100 de fotografii pe zi.


CovrIUBIREA te trimite într-un CITY BREAK*!
Noutăți

CovrIUBIREA te trimite într-un CITY BREAK*!

Marcăm luna iubirii la Petru cu produse plămădite tradițional și cu multă dragoste. Și pentru că dragostea înseamnă bunătate și dăruire, vrem să sărbătorim alături de tine, clientul PETRU, dar și de persoana iubită, cea care îți înseninează fiecare zi a vieții tale.

Produsele PETRU sunt și iubitoare de călătorii, de aceea am început încă din 1939 să cucerim gusturile din toate regiunile României. Dar nu ne oprim aici, vrem să trecem de granițele țării. Cum? Printr-un CITY BREAK pe care ți-l oferim gratuit.

Ce trebuie să faci:

 • - Cumpără un produs de la PETRU, păstrează bonul fiscal și înscrie-te cu datele de pe el pe https://www.simigeriapetru.ro/concursuri/city-break . Completează toate câmpurile și păstrează bonul fiscal pentru identificare.
 • - Anunți cât mai mulți prieteni care și-ar dori să afle de acest concurs. De ce? Pentru că iubirea înseamnă bunătate, prietenie și fapte bune.
 • - Fii sigur că ești unul dintre urmăritorii paginilor noastre www.facebook.com/SimigeriilePETRU și/ sau https://www.instagram.com/simigeriapetru/. Așa vei afla primul despre toate bunătățile pe care le scoatem noi din cuptoarele încinse.

Cât timp noi centralizăm înscrierile, tu poți căuta informații despre orașul din Europa pe care vrei să îl vizitezi alături de iubirea inimii tale. Cine știe, poate gândurile tale pozitive te vor face mai norocos.

Mai stai pe gânduri? Grăbește-te pentru că mai multe achiziții, înseamnă mai multe șanse de câștig. Și ce poate fi mai frumos decât să savurezi produse delicioase în doi, dar să te și înscrii la un concurs pentru o destinație de vis.

Comandă acum de pe https://shop.simigeriapetru.ro/ro sau de pe plaformele de livrare de la tine din oraș.

Vrei să afli mai multe? Citește regulamentul de pe https://www.simigeriapetru.ro/concursuri/city-break.

Pregătiți de îmbarcare?

Lansăm lista câștigătorilor pentru concursul CovriIUBIREA te trimite într-un CITY BREAK!

Premiul cel mare a fost câștigat de Moldoveanu Eufrosina din Iași. Felicitări!!

Cele 24 de vouchere pentru achiziția produselor de la Simigeriile Petru, în valoare de 50 de lei fiecare, merg către:

1. Feraru Elena Elisabeta – Brașov
2. Raileanu Mihaela Anca – Iași, Simigeria Petru – Zimbru
3. Mihaela Ariton – Galați
4. Cornilă Mihaela – Târgu Neamț
5. Ciobanu Raluca-Elena – Fălticeni
6. Gabriela Gheorghe – Brăila
7. Ghiuș Andrada Maria – Onești
8. Luminița Popescu – Suceava
9. Dogaru Carla – Buzău
10. Moldoveanu Daniel – Iași, Simigeria Petru - Păcurari
11. Barjovanu Elena – Bacău, Simigeria Petru - Nicolae Bălceascu
12. Satmare Raluca – Galați
13. Pascaru Ruslana Ioana – Iași, Smigeria Petru Dacia - Bicaz
14. Furnica Maricica – Botoșani, Simigeria Petru Unirii
15. Mocanu Petrioara – Brăila
16. Vlasie Claudia – Iași, Simigeria Petru Cotnari
17. Olaru Neculai – Bacău, Simigeria Petru Nicolae Bălcescu
18. Salvari Roxana – Iași, Simigeria Petru Zimbru
19. Crăciun Neli Angelica – Focșani
20. Olaru Ion – Focșani
21. Crețu Laura – Brașov
22. Vlad Velnic – Iași, Simigeria Petru Piața Unirii
23. Ioniță Mariana – Brăila
24. Cojocaru Amalia – Târgu Neamț

Mulțumim tuturor participanților pentru implicare!!!


Veniți de poftiți la mucenici modovenești pufoși și aromați de la Simigeria Petru
Noutăți

Veniți de poftiți la mucenici modovenești pufoși și aromați de la Simigeria Petru

Primăvara vine în vitrina Petru cu îndrăgitele produse – mucenicii moldovenești.

La Simigeria Petru am încins mai devreme cuptoarele pentru produsul vedetă al sezonului, mucenicii moldovenești. Începând cu 15 februarie 2023, aceste aromate și gustoase produse se regăsesc în toate vitrinele Simigeriilor Petru din țară pentru ca tu să simți din plin bucuria gustului îmbelșugat de miere,  sirop aromat și nucă din plin.

Poți să savurezi varianta individuală a acestui produs, sau să optezi pentru achiziția la pachet de 7+1 gratis.

Te asigurăm că produsele noastre sunt atât de bune, încât vei dori să le găsești mult timp la vitrine: au textură pufoasă, aluatul este împletit după datina străbună, iar rețeta a fost testată în timp și aromată cu cele mai calitative ingrediente.

Gospodinelor, pentru că tot se apropie luna femeii și ziua voastră, ne-am gândit să venim cu extra beneficii pentru voi. Pachetul 7+1 gratis vă scutește de timpul pe care ar trebui să îl petreceți în bucătărie, și astfel să acordați importanță lucrurilor care vă fac plăcere și vă bucură. Alegeți să vă faceți cadou aceste momente de răgaz și comandați pachetul de mucenici moldovenești de la Petru.

De unde se pot cumpăra mucenicii moldovenești de la Petru?

Totul este la îndemâna ta și te așteptăm în cele 22 de orașe unde găsești Simigeriile Petru. Poți comanda direct de la vitrină, dar și de pe https://shop.simigeriapetru.ro/ro dacă ești în orașele Bârlad, Botoșani, Iași,  Piatra Neamț, Roman,Vaslui. Nu am uitat nici de voi,  locuitorii din orașele Adjud, Alba Iulia, Bacău, Brăila, Brașov, Buzău, Craiova, Fălticeni, Focșani, Galați , Moinești,Onești, Pașcani, Ploiești, Suceava, Târgul Neamț care pot comanda fie de la vitrină, fie de pe platforma de livrare (Glovo) din fiecare oraș. Poftește de te servește cu mucenici moldovenești marca Petru!

Sărbătoarea celor 40 mucenici – semnificație și tradiții românești

Pe lângă gustul deosebit, aceste produse vin și cu o semnificație aparte. Conform sursei mediafax.ro: „creștinii ortodocși îi sărbătoresc în fiecare an, pe data de 09 martie, pe Sfinții 40 de Mucenici. Cei 40 de soldați romani au fost omorâți pentru credința lor în vremea împăratului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola. Pe 09 martie, gospodinele, de asemenea, prepară și împart mucenici copți sau fierți, conform tradiției.”

Ne-am alăturat și noi aceste tradiții deosebite, marcate în toate regiunile țării și te așteptăm cu mucenici moldovenești calzi și proaspeți. Poftește la bunătăți!


Covrig polonez cu miere și nucă
Noutăți

Covrig polonez cu miere și nucă

Un nou produs pe care îl găsiți în vitrinele PETRU.

Noul covrig polonez cu miere și nucă păstrează combinația gusturilor dintre aluatul aerat al covrigului polonez, mierea de albine naturală, combinată cu nucă perfect mărunțită. Bucurie pe cerul gurii îi mai spunem noi.

Acest covrig polonez îți încântă papilele gustative și e perfect pentru iubitorii deserturilor însiropate. Îl poți savura la plimbare în parc, simplu, dar și alături de o înghețată răcoritoare sau de o cafea caldă.

Este pufos și aromat, asemenea sfântului cu miere și nucă, dar parcă și mai bun, datorită aluatului din care e făcut și a siropului ce a pătruns în abundența sa. Făcut din ingrediente bine alese care împreună formează un tot unitar deosebit. Nu uităm însă să adăugăm în rețetă, iscusința și iubirea pentru produsele PETRU și zâmbetele aduse pe chipurile clienților.

Te poți bucura zilnic de noul Covrig polonez cu miere și nucă în toate Simigeriile PETRU din orașele Iași, Piatra Neamț, Roman, Botoșani, Vaslui, Bârlad, Adjud, Bacău, Moinești, Brăila și Brașov.  
 


O noua simigerie Petru in Barlad
Noutăți

O noua simigerie Petru in Barlad

Am adus cu noi bunătăți care mai de care mai delicioase, cu un miros atât de ademenitor de îl simți din centru.  Am adus oameni veseli, doritori de conversație și gata să-ți ofere zilnic bunătățile preferate.

Te așteptăm începând cu primele ore, când primii covrigi încep să se rumenească, pe Bulevardul Republicii, nr.200, la intersecția dintre Piața Ilie și Hotel Moldova.

Suntem lângă tine cu al treilea punct deschis în Bârlad și cu aceleași bunătăți marca PETRU, de la covrigi proaspeți, presărat cu semințe de mac/susan/floarea soarelui sau umpluți, patiserie dulce sau sărată, pizza caldă și sandwich-uri sățioase.

Poftește de te servește! Gustul bun s-a născut la PETRU!


Am deschis a treia simigerie in Vaslui
Noutăți

Am deschis a treia simigerie in Vaslui

Vaslui, nu te-am uitat! Am revenit la tine în oraș cu un nou punct de lucru.

Ne găsești pe Bulevardul Republicii, vis-a-vis de Banca Transilvania cu produse calde, de la proaspeții covrigi PETRU, la produse de patiserie dulce sau chiar sărată să-ți încânte ziua toată, la pizza făcută după rețeta bunului gust și sandwich-uri din ingrediente bine alese.

Am venit o dată cu soarele și am adus alături de noi voie bună, căldură în zâmbete și în ceea ce oferim și rețetele meșteșugite ale lui PETRU.
În adierea vântului, în aglomerația urbană, în zumzetul aglomerației de pe bulevard ne-am făcut și noi loc ca într-un peisaj animat cu oameni frumoși și bunătăți pentru toate gusturile.

Gustul bun s-a născut la PETRU!
Poftește de te servește!


Simigeria PETRU, pentru prima dată în Adjud
Noutăți

Simigeria PETRU, pentru prima dată în Adjud

Alături de gustările felurite, ne punem și sufletul pe tavă și spunem cu toată bunăvoința „Bine te-am găsit, Adjud!”

Bucuroși de oaspeți? Am adus cu noi rețetele lui PETRU, făurite cu drag de decenii întregi, bunătăți calde și oameni gata să-ți încânte zilele indiferent de ora la care alegi să ne vizitezi!

Te așteptăm cu mare drag pe Bulevardul Republicii, nr.136! Pregătim de la prima oră covrigi calzi, ștrudele aromate, specialități cum doar la Petru găseși, pizza delicioasă și sandwich-uri fresh.

Suntem pe deplin încântați de deschiderea unui prim magazin în Adjud, cu un concept nou și unic. Sperăm la o ședere îndelungată și la o prietenie cu voi pe măsură.

Poftește de te servește! Gustul bun s-a născut la PETRU!


Deschidere Simigeria Petru in Brasov
Noutăți

Deschidere Simigeria Petru in Brasov

Suntem din nou în Brașov!

Ne-a fost dor de Brașov, de oameni, de zumzetul aglomerației, dar știm că și vouă v-a fost dor de mirosul covrigilor de-odinioară ce vă alina simțurile la fiecare plimbare în Piața Sfatului.

Te așteptăm cu drag pe Strada Republicii, nr.35, colț WEISS cu produse calde, de la simigerie aburindă, patiserie fragedă dulce și sărată la pizza delicioasă și sandwich-uri fresh.

Te întâmpinăm cu un concept nou de magazin, plin de bunătăți, pe care le poți savura acum pe loc, dar și la mini terasa special amenajată în fața simigeriei.

Ne bucurăm de prima simigerie deschisă în sistem de franciză! Vizitează-ne și descoperă taina meșteșugirii produselor inspirate din rețetele moștenite de la PETRU.

Poftește de te servește! Gustul bun s-a născut la PETRU!


A patra simigerie Petru in Botosani
Noutăți

A patra simigerie Petru in Botosani

 Am deschis o noua simigerie in Botosani! Te invitam pe str. Grivita la nr. 5, sa te bucuri de covrigii tradiționali, produsele de patiserie sau pizza, mestesugite cu pasiune si iscusinta.

Suntem mai aproape de clientii din Botosani, cu produse proaspete, zilnic, inca de la primele ore ale diminetii.

De la simigerie sau patiserie, dulce sau sărată, te ispitim cu mirosul apetisant și te împlinim cu gustul desăvârșit.

Pofteste de te serveste! Gustul bun s-a nascut la Petru!


O noua simigerie Petru in Vaslui
Noutăți

O noua simigerie Petru in Vaslui

Am deschis o nouă simigerie în Vaslui!
Hai pe Ștefan cel Mare, nr. 5, lângă bloc 101, să savurezi bunătăți ispititoare!
Originalul covridog, faimoșii covrigi Petru, pizza delicioasă, produse de patiserie dulce și sărată, le găsești zilnic, proaspete și apetisante. Bucură-te zilnic de gustul autentic al produselor tradiționale!

Gustul bun s-a născut la Petru!


Poftește de te servește!

 


Am deschis prima simigerie Petru în Bacău!
Noutăți

Am deschis prima simigerie Petru în Bacău!

Covrigii Petru, tradiție, gust si bunătăți

Ne amintim, de multe ori, mirosurile de bunătăți din copilărie, tulburați de intensitatea lor încât ne stârnesc amintiri puternice. Momentele acelea, când printre gene, o vedeam pe bunica sau pe mama, în lumina dimineții, trecând cu tăvile spre cuptor. Pentru unii nu înseamnă mare lucru, dar pentru mulți dintre noi mirosurile sunt evocatoare. Te poartă, te întorc, te inspiră, te amețesc, te răsucesc pe interior, de multe ori te incită să le regăsești în alt context.

Noi, la Simigeriile Petru, vrem să-ți păstrăm vii acele amintiri și emoții, plămădind cu iscusință covrigi tradiționali sau cu semințe, produse de patiserie sau cozonaci care să-ți umple sufletul de bucurie și să-ți fie hrană dătătoare de energie.

Magazin nou în Bacău, pe Nicolae Bălcescu nr.1

Vrem să-ți dăm de veste că am deschis prima simigerie în Bacău. Situată în centru, pe str. Nicolae Bălcescu la nr. 1, lângă farmacia Dona, te așteaptă în fiecare zi, cu preparate proaspete și savuroase. Covrigii tradiționali, produsele de patiserie, pizza PETRU, sunt meșteșugite cu ajutorul a două ingrediente surpriză: iscusință și pasiune. De la simigerie sau patiserie, dulce sau sărată, te ispitim cu mirosul apetisant și te împlinim cu gustul desăvârșit.

Pâine cu maia

În plus, am învățat să facem pâine sănătoasă, numai bună de pus pe masă. Facem pâine cu maia. Zilnic. Prin fermentare, maiaua aduce doar beneficii, spre deosebire de drojdia comercială. Așa a ajuns pâinea noastră pe multe mese și a binecuvântat multe familii cu simplitatea ei. Și a hrănit multe guri flămânde și a bucurat multe suflete frumoase. Maiaua neutralizează acidul fitic din cereale, mineralele din cerealele precum fierul, zincul și magneziul, sunt mai ușor asimilate de organism și pâinea devine mai nutritivă.  Din punct de vedere nutrițional trebuie subliniat că utilizarea drojdiei naturale face păinea mai ușor digerabilă datorită timpului mai lung de fermentare și acțiunii bacteriene, oferă un indice glicemic mai redus și un grad redus de intoleranță față de gluten.

Povestea unui brand cu istorie bogată

PETRU Tradiţie din 1939 este marcă înregistrată în România cât și la nivel european.

Chiar de la început, acum 82 de ani, când Petru a obținut brevetul de brutar, activitatea noastră a fost condusă de un spirit inovator care ne-a permis să ne punem la treabă creativitatea pentru a crea produse noi, pe gustul clienților noștri. La noi s-a născut popularul Covridog©, marcă înregistrată, produs preferat de publicul larg, imitat de alții.

Gustul bun s-a născut la PETRU

Pentru că ne dorim să ducem tradiția făuririi covrigilor și a produselor de simigerie mai departe, adaptate la lumea modernității, suntem tot timpul atenți să respectăm rețetele autentice. Gustul bun este ceea ce avem în minte atunci când preparăm produsele sau când introducem rețete noi. Inovăm continuu, suntem atenți la nevoile clienților noștri pentru a le servi produsele potrivite momentului de peste an. Facem probabil cei mai gustoși ”sfinți” moldovenești,  și cei mai buni cozonaci, la sărbători. Covrigii polonezi făcuți de noi nu-i găsești în altă parte, iar pizza PETRU este perfect adaptată gustului celor care doresc o gustare sățioasă, la un preț avantajos.

Valorile noastre

Toate acestea nu le-am putea realiza fără un set de valori în care credem și pe care le aplicăm cu statornicie în tot ceea ce facem: ne gândim la experiența pe care o oferim clienților noștri, avem grijă de oamenii din echipa PETRU, suntem integri, ne implicăm în viața comunității, suntem fideli tradiției, dar deschiși noutății.

Bine te-am găsit Bacău!

Gustul bun s-a născut la PETRU, poftește de te servește!


Acum poți comanda și online, sfinții moldovenești de la Simigeria Petru!
Noutăți

Acum poți comanda și online, sfinții moldovenești de la Simigeria Petru!

Sfinții moldoveneşti sunt un desert pur şi simplu delicios!

Pufoşi și însiropaţi, aceste minunății cuceresc pe oricine, de la cei mai mari la cei mai mici.

Sunt nelipsiți de pe mesele românilor la începutul primăverii. Sfinții se împart pe 9 martie, de sărbătoarea creștină a Sfinților 40 de Mucenici din Sevastia.

Noi îi facem la fel cum îi făceau bunicile noastre, când ni se umplea casa de aromele sfinților proaspăt scoși din cuptor, care mai apoi erau însiropați în miere și tăvăliți prin nucă. ”Sfinții moldovenești îs graiul dulceții„ cum spunea Ion Creangă.

Îi puteți comanda și de pe shop-ul online Petru, nu doar din simigeriile din toată rețeaua. În plus, acum puteți să vă bucurați de oferta 7+1 la doar 31.5 de lei. Poftește de te servește!


Am deschis a treia simigerie în Botoșani
Noutăți

Am deschis a treia simigerie în Botoșani

Am deschis cea de-a treia simigerie Petru în Botoșani.

Situată pe Calea Națională nr.99, te așteaptă să savurezi binecunoscutele bunătăți autentice făurite la Petru.

Gustul bun s-a născut la Petru! Poftește de te servește!


Am deschis și în Bârlad
Noutăți

Am deschis și în Bârlad

Am deschis o nouă simigerie, de data aceasta în Bârlad.

Te așteptăm cu drag la simigeria PETRU pe Bulevardul Republicii, la stadion, cu bunătăți proaspăt coapte.


Super Oferte în octombrie și noiembrie
Noutăți

Super Oferte în octombrie și noiembrie

Cele mai gustoase bunătăți vin la super ofertă într-un pachet 1+1 avantajos.

Încearcă pachetele 1+1 covriking, 1+1 macedonie sau 1+1 felii de pizza, la un preț special, în octombrie și noiembrie.


Descoperă supele-cremă de băut ZWUP UP în simigeriile PETRU
Noutăți

Descoperă supele-cremă de băut ZWUP UP în simigeriile PETRU

Septembrie vine cu surprize în portofoliul PETRU: supe-cremă de băut, 100% naturale, marca ZWUP, în 5 sortimente diferite: ciuperci, mazăre, porumb, linte și dovleac.

Supele sunt 100% naturale, iar marele avantaj este că pot fi consumate atât reci, pe loc, direct din sticlă, cât și încălzite, combinate cu crutoane, verdețuri, parmezan, smântână, sau orice alt topping preferat.

Alături de bunătățile preferate de la PETRU, adaugă o supă-cremă de băut naturală.


Pâine cu maia la Simigeria PETRU
Noutăți

Pâine cu maia la Simigeria PETRU

Descoperă pâinea cu maia măiestrită cu grijă la Simigeria PETRU!

Bucură-te de gustul tradițional și de multiplele beneficii ale pâinii cu maia, care este mai hrănitoare, mai ușor de digerat, are mai multe calități nutriționale și conține probiotice vitale pentru digestie.

Poftește de te servește!


Ofertă dulce: 8 sfinți la preț de 7
Noutăți

Ofertă dulce: 8 sfinți la preț de 7

În luna martie, îți readucem delicioșii sfinți moldovenești cu nucă și miere, la ofertă faină, să îi poți împărți cu toată familia: 8 sfinți la preț de 7.

Astfel, plătești doar 28 de lei în loc de 32 lei, pentru 8 sfinți pufoși, înveliți în miere și nucă din belșug.

Oferta este valabilă doar la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.


Sfinții cu miere și nucă au revenit la PETRU
Noutăți

Sfinții cu miere și nucă au revenit la PETRU

Delicioșii sfinți cu miere și nucă, împletiți după datina moldovenească, au revenit în simigeriile noastre din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Roman, Vaslui și Brașov.

Citește mai mult

Covridog Țărănesc, marca PETRU și Kosarom
Noutăți

Covridog Țărănesc, marca PETRU și Kosarom

Cea mai nouă specialitate PETRU, Covridogul Țărănesc îmbină gustul aluatului călduros de covrig și al cârnatului din carne adevărată, marca Kosarom.

Încearcă-l și bucură-te de gust!

Citește mai mult

Pizza mare la pret de sarbatoare
Noutăți

Pizza mare la pret de sarbatoare

În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț de sărbătoare.

Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 de lei.

Citește mai mult

Descoperă pachetele Super Combo la simigeriile PETRU
Noutăți

Descoperă pachetele Super Combo la simigeriile PETRU

Bucură-te de o super combinație de produse gustoase la un preț mai mic.

Până pe 15 septembrie, poți alege unul dintre cele 3 pachete super combo la 4,5 lei fiecare: covridog și covrig polonez, 2 covrigi PETRU și un lapte bătut sau ștrudel cu brânză sărată și brioșă.

Oferta este valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Roman și Brașov, în limita stocului disponibil.


Produsele PETRU la jumătate de preț
Noutăți

Produsele PETRU la jumătate de preț

Descoperă cele mai noi reduceri de seară la Simigeriile PETRU!

În fiecare seară, poți cumpăra produsele PETRU la jumătate de preț, de la simigeriile noastre din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Brașov, Vaslui și Roman.

Urmărește programul de aplicare a reducerii de 50% în magazine și aici!

Citește mai mult

Produse cu 20% mai mari și 20% mai ieftine la Simigeria PETRU
Noutăți

Produse cu 20% mai mari și 20% mai ieftine la Simigeria PETRU

Te întâmpinăm cu noutăți maaari în noul an.

Produsele PETRU sunt acum cu 20% mai mari și 20% mai ieftine, în toate simigeriile din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Roman, Vaslui și Brașov.

Descoperă-le pe toate și bucură-te de același gust bun, doar că mai mult și mai ieftin!


Ofertele lunii decembrie la Simigeria PETRU
Noutăți

Ofertele lunii decembrie la Simigeria PETRU

În luna decembrie, te așteptăm la simigeria PETRU cu noi produse și oferte: covrigul de altădată, covridog și pizza pui și ciuperci.

Ofertele de sărbători sunt valabile în toate simigeriile din rețeaua PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui, Brașov și în cel mai nou magazin din Roman, în perioada 1 – 31 decembrie 2018.

Citește mai mult

Covrigul cu măsline - o experiență nouă la PETRU
Noutăți

Covrigul cu măsline - o experiență nouă la PETRU

Ori de câte ori ne întrebăm ce se poate ascunde sub aluatul cald de covrig, mai descoperim o gustare delicioasă. Așa a fost și atunci când a luat formă covrigul cu măsline: același gust al covrigului PETRU, ce ascunde o surpriză gustoasă - o bogăție de măsline negre, atent feliate.

Un belșug de arome în ingrediente simple, covrigul cu măsline este gustarea potrivită în orice moment al zilei.

Te așteptăm la simigeriile noastre să îl încerci!


Simigeria PETRU este si anul acesta partener FILIT
Noutăți

Simigeria PETRU este si anul acesta partener FILIT

Și premiază iubitorii de carte cu bunătăți de la PETRU.

În perioada 3 - 7 octombrie, te provocăm la un concurs pe pagina noastră de facebook. Spune-ne care este autorul tău contemporan preferat și primești un voucher de cumpărături de 5 lei la una dintre locațiile PETRU din Iași, în limita a 50 de vouchere.

Așteptăm părerile tale!


Descoperă cele 3 produse la ofertă în octombrie
Noutăți

Descoperă cele 3 produse la ofertă în octombrie

În luna octombrie, te așteptăm în fiecare zi cu oferte speciale la produsele covrig cu semințe, rusticdog și pizza Regina. Fă-ți toate poftele și bucură-te de prețul mai mic pentru același gust bogat.

Citește mai mult

Un nou sortiment de pizza la simigeriile PETRU
Noutăți

Un nou sortiment de pizza la simigeriile PETRU

Acum găsești la PETRU un nou sortiment de pizza, și mai bogat în ingrediente și arome - Pizza Regina!

Un echilibru perfect între carne, legume și mozzarella din belșug, pizza Regina îți va oferi plăcerea deplină de a savura o gustare delicioasă.

Te așteptăm la PETRU să te surprindem cu bogăția gustului pizzei Regina!

Citește mai mult

Două sortimente de bagel la PETRU Bistro Iași
Noutăți

Două sortimente de bagel la PETRU Bistro Iași

Vino la PETRU Bistro Iași (Copu - la stația Universitate) și descoperă două noi produse PETRU care te vor surprinde pe deplin.

Bagel Mic Dejun, cu bacon și ou, și Bagel Crispy, cu pui crispy și salată coleslaw, sunt cele mai noi produse PETRU, o gustare consistentă care să îți ofere energie pentru toată ziua.

Vei savura pe deplin combinația dintre aluatul pufos de covrig și ingredientele pofticioase din interior.


Noi produse la PETRU Bistro Iași
Noutăți

Noi produse la PETRU Bistro Iași

Dacă pașii te poartă pe meleagurile Copoului, iar pofta te poartă la noi, la PETRU, atunci vei avea o surpriză: o vitrină și mai bogată în produse pofticioase.

La PETRU Bistro Copou (în stația de autobuz de la Universitate) te întâmpinăm cu noi produse meșteșugite pentru poftele alese, așa cum te-am obișnuit: bruschettă cu șuncă, cașcaval și roșii, sandwich cu piept de pui în lipie și două sortimente de bagel - bagel mic dejun (cu bacon și ou) și bagel crispy (cu pui crispy și salată coleslaw).

Te așteptăm să alegi o gustare care îți va da energie pentru o zi plină de activități!


Rusticdog - cea mai nouă specialitate PETRU
Noutăți

Rusticdog - cea mai nouă specialitate PETRU

Vino la PETRU să încerci ruloul tradițional cu bacon și cremă de brânză cu bucăți fine de ceapă roșie!

Cea mai nouă specialitate a noastră, Rusticdog, combină pofta de a savura un covrig proaspăt cu nevoia unei gustări care să îți provoace ușor simțurile.

Încearcă noul Rusticdog și lasă-te surprins!

Citește mai mult

Redescoperă gustul tradițional în covrigul de altădată
Noutăți

Redescoperă gustul tradițional în covrigul de altădată

Îți amintești covrigul de odinioară? Împletit, ușor crocant, agățat frumos pe sfoară? Dacă da, te așteptăm la simigeriile PETRU de pe Bulevardul Republicii și Bulevardul Decebal Piatra Neamț să îți reamintești gustul de altădată. Dacă nu, tot te așteptăm la noi să redescoperi gustul autentic al acestui covrig.

Covrigul de altădată, din aluat nedospit, cu puțină drojdie și textură ușor crocantă îți va readuce amintirea gustului de nedescris al covrigilor aburinzi. Iar dacă nu i-ai încercat până acum, covrigii de altădată te vor convinge de la prima gustare.

Încearcă gustul covrigului de altădată, momentan doar la simigeriile PETRU de pe Bulevardul Republicii și Bulevardul Decebal Piatra Neamț, pentru doar 0,75 lei sau caută promoterii noștri din zonă și îl poți primi GRATIS.


Perioada Ofertelor Fierbinți continuă și în august
Noutăți

Perioada Ofertelor Fierbinți continuă și în august

Dacă te-ai bucurat în iulie de ofertele fierbinți de la PETRU, află că poți avea parte de ele și toată luna august.

Descoperă specialitățile covridog, ștrudel cu brânză și pizza pui și ciuperci la un preț special, până la sfârșitul verii.

Citește mai mult

O vară întreagă de Oferte Fierbinți la PETRU
Noutăți

O vară întreagă de Oferte Fierbinți la PETRU

La PETRU, ai în fiecare lună de vară mari reduceri la produsele de simigerie, patiserie, pizza și sandwich să te poți bucura din plin de bunătățile preferate.
Vino în iulie la PETRU și profită de ofertele la produsele lunii: covridog, ștrudel cu brânză și pizza pui și ciuperci.

Ofertă valabilă doar la Simigeriile PETRU Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui și Brașov, în limita stocului disponibil.


Varianta de gust superlativ în noul sandwich toast PETRU
Noutăți

Varianta de gust superlativ în noul sandwich toast PETRU

Pentru că știm cât de mult apreciezi experiența de a savura pe îndelete o gustare aleasă, ne-am folosit toată știința, experiența și inspirația pentru a-ți putea oferi un sandwich bogat în gust și arome.

Chifla crocantă, legumele proaspete, crema de brânză și rulada fină de porc sau pui îi vor oferi gustului tău plăcere la superlativ.

Da, este și mai savuros atunci când este pregătit la toaster.


Bunătăți de la Simigeria PETRU și în Suceava
Noutăți

Bunătăți de la Simigeria PETRU și în Suceava

Cel mai nou magazin Simigeria PETRU a fost deschis în Suceava.

Ne găsești cu bunătăți calde și proaspete, cu gust făurit după tradiția românească, în noul Complex Comercial Egros, pe Calea Unirii nr. 27, corp A, stand 3.1.

Te așteptăm!


Ziua Internațională a Covrigului la Simigeria PETRU
Noutăți

Ziua Internațională a Covrigului la Simigeria PETRU

Sărbătorim și anul acesta, la fel de voioși și entuziasmați, Ziua Internațională a Covrigului.

În fiecare an, pe 26 aprilie, ne bucurăm să putem celebra alături de clienții noștri ziua celui mai iubit dintre produsele noastre: covrigul.

În toate Simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui și Brașov oferim un covrig din partea casei clienților noștri.

*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Citește mai mult

Happy Hour și oferte ispititoare la simigeriile cu servire în interior
Noutăți

Happy Hour și oferte ispititoare la simigeriile cu servire în interior

Cafeaua e mai bună când e însoțită de un dulce, pizza e mai bună când e mai multă și servită cu o băutură răcoritoare și, în general, mâncarea e și mai gustoasă când te bucuri în liniște de fiecare aromă. Se poate și mai bine de atât? Desigur!

În toate punctele PETRU cu servire în interior (PETRU CFR Iași, PETRU Bulevardul Ștefan cel Mare Iași, PETRU Vaslui), te așteptăm cu oferte speciale:
În intervalul 08:00 – 12:00, poți savura o cafea și o brioșă cu ciocolată pentru doar 4,5 lei.
La fiecare 4 felii de pizza comandate, primești două doze de Coca Cola din partea casei.
Special în aceste locații, poți încerca meniul de crispy strips și meniul Prichindel (pentru copii).

Te așteptăm cu oferte pe placul tău!


Cozonacii cu nucă au sosit la PETRU
Noutăți

Cozonacii cu nucă au sosit la PETRU

Spiritul de sărbătoare deja își face simțită prezența. Pentru a prețui tradiția, gustul românesc și timpul tău liber, special pentru perioada Sfintei Sărbători de Paște, am introdus un nou produs - cozonac tradițional cu nucă pentru mese îmbelșugate.

La Simigeriile PETRU din Iași, Botoșani, Piatra Neamț, Vaslui și Brașov miroase a cozonac proaspăt copt, cu gust făurit după datina moldovenească, cu ingrediente crescute sub soarele românesc și mânuite cu grijă și drag de gospodinele de la PETRU.

Te așteptăm la cozonaci proaspeți pentru masa ta de Paște!


Savoare la superlativ în noul Covridog Royal
Noutăți

Savoare la superlativ în noul Covridog Royal

Se ia aluat pufos și călduros de covrig în care se învelește un cârnat din bucăți întregi de carne, iar experiența unei gustări depline este garantată.

Covridogul Royal se alătură gamei de specialități de la Simigeria PETRU, păstrând calitățile sale deosebite: produs original, gust autentic, plăcere imediată de a-l savura.

Îl găsești așteptându-te nerăbdător în vitrinele simigeriilor noastre.

Citește mai mult

Poftă de gogoși?
Noutăți

Poftă de gogoși?

Aroma zilelor de răsfăț în bucătăria bunicii o regăsești de acum și la Simigeriile PETRU.

Te așteptăm zilnic cu gogoși calde și aromate, să te bucuri de gustul copilăriei.

La Simigeriile PETRU cu servire în interior din Vaslui și Iași, vei redescoperi bucuria gustului tradițional în gogoși simple, langoși simpli, langoși cu ciocolată sau cu telemea și smântână.

Poftește la bunătăți!


Sfinții tradiționali cu nucă și miere au revenit la PETRU
Noutăți

Sfinții tradiționali cu nucă și miere au revenit la PETRU

Începând cu 19 februarie, te poți bucura din nou de o pauză cu gust tradițional. Sfinții moldovenești, îmbelșugați cu miere și nucă, au revenit la Simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui și Brașov.

În așteptarea sărbătorii celor 40 de mucenici, te invităm să redescoperi gustul de colac pufos și fraged, aromat de mierea de albine și nuca presărată din belșug.

Poftește la gustul tradițional al Sfinților!

Pentru comenzi mai mari, te rugăm să soliciți formularul de comandă direct de la una dintre simigeriile noastre din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui și Brașov.


Am redeschis Simigeria PETRU de pe Bulevardul Ștefan cel Mare Iași
Noutăți

Am redeschis Simigeria PETRU de pe Bulevardul Ștefan cel Mare Iași

Din 17 februarie, ne găsești din nou pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Iași.

Te întâmpinăm cu un concept nou de magazin, mai mare și primitor, dar și mai generos în bunătăți, pe care le poți savura acum pe loc, și în interiorul simigeriei.

Bucură-te de o pauză de gustare, fie ea lungă sau scurtă, savurând produsele PETRU într-o atmosferă relaxantă, în care le vei desluși gustul pe îndelete.

Iar dacă ai mai mult răgaz, poți privi cum covrigii PETRU se rumenesc chiar sub ochii tăi. 

Te așteptăm să ne faci o vizită și să descoperi cum meșteșugim produsele inspirate din rețetele moștenite de la PETRU.


Cozonac 100% natural la Simigeria PETRU
Noutăți

Cozonac 100% natural la Simigeria PETRU

Masa de sărbători este mai gustoasă cu tradiționalul cozonac cu nucă.

La Simigeria PETRU, vei găsi același gust românesc în cozonacul nostru cu nucă, 100% natural, plămădit de mâini iscusite, întocmai după datina moldovenească.

Pețul unui cozonac este de 47 de lei bucata, iar comenzile se fac cu 24 de h în avans, direct în punctele PETRU, prin completarea unui formular de comandă.


Produs nou la PETRU - Colac cu susan
Noutăți

Produs nou la PETRU - Colac cu susan

Din aluat pufos și călduros de covrig, îmbrăcat în arome dulci și mult susan, acest nou produs îți va aduce aminte de gustul din copilărie, pe care îl savurai cu plăcere în fiecare pauză.

Descoperă colacul cu susan în toate Simigeriile PETRU din Iași.


PETRU - partener Cros pentru Școli
Noutăți

PETRU - partener Cros pentru Școli

Ne-am alăturat evenimentului Cros pentru Școli pentru a susține educația, alături de participanți și echipa Fundației Comunitare Iași.

Pe 20 mai, îi vom aștepta pe alergătorii câștigători la linia de finish cu surprize delicioase și dichisite de la Simigeria PETRU.

Află mai multe!


Nou la PETRU - Sandwich by Chef Giovanni
Noutăți

Nou la PETRU - Sandwich by Chef Giovanni

Săptămâna trecută, finalistul emisiunii ”Chefi la cuțite”, Chef Giovanni ne-a făcut o vizită la Simigeriile PETRU din Iași.

Inspirat de produsele PETRU, Chef Giovanni a acceptat provocarea noastră de a reinterpreta gustul tradițional. Îmbinând experiența sa din bucătăria italienească, multă pasiune și creativitate, el a creat Sandwich-ul di melanzane, pomodoro e salame.

Din 2 mai, îl găsești în toate Simigeriile PETRU din Iași. Află mai multe!


Simigeria PETRU în direct la radio
Noutăți

Simigeria PETRU în direct la radio

În fiecare vineri, echipa Impact FM vine în punctele PETRU, de unde transmite live și premiază ascultătorii și iubitorii fideli gustului tradițional al produselor noastre.

Până acum, Bistro PETRU UMF s-a transformat de trei ori, alături de Bistro PETRU Copou și punctul din Carrefour Felicia, în stații de transmisie a surprizelor delicioase. Anul acesta, vom continua să emitem bucurii și pofte din toate punctele PETRU din Iași.


O nouă simigerie PETRU în Iași
Noutăți

O nouă simigerie PETRU în Iași

O nouă Simigerie PETRU îți apare în cale să te poftească la bunătăți ispititoare prin gust și înfățișare. Din 20 februarie, ne găsești și lângă spitalul CFR din Iași, zona Copou. Te așteptăm cu zâmbetul pe buze să ne treci pragul.


Concurs cu premii gustoase la PETRU
Noutăți

Concurs cu premii gustoase la PETRU

În fiecare vineri, te premiem cu o cutie dichisită și plină cu bunătăți de la PETRU. Covrigi rumeni și bunătăți dulci și sărate își găsesc calea către tine pentru a-ți bucura gustul.
Află cum poți câștiga!

Vezi detalii


Savoare tradițională în Sfinții de la PETRU
Noutăți

Savoare tradițională în Sfinții de la PETRU

Din 20 februarie, îți readucem plăcerea de a savura un produs autentic – Sfinți (Mucenici). Din aluat fraged și dospit, împletiți după datina locului și răsfățați cu miere și nucă din belșug, Sfinții de la PETRU sunt o sărbătorire a gustului tradițional.

Te întâmpinăm cu Sfinți delicioși în toate Simigeriile PETRU din Iași. Comenzile mai mari se fac direct la punctele de vânzare, prin completarea unui formular simplu.


Pozează-te cu ciocolata de casă și poți câștiga cutia PETRU
Noutăți

Pozează-te cu ciocolata de casă și poți câștiga cutia PETRU

Cumpără o ciocolată de casă de la PETRU și vino să te pozezi cu ea în cortul Impact FM, la intersecția străzii Anastasie Panu cu bulevardul Ștefan cel Mare, pe 14 februarie. Noi urcăm pozele pe pagina de facebook Simigeria Petru Iași, iar primii cinci participanți care strâng cele mai multe like-uri la fotografie vor câștiga cutia cu produse PETRU.

Vezi detalii


Degustare de ciocolată de casă pe 14 și 24 februarie 2017
Noutăți

Degustare de ciocolată de casă pe 14 și 24 februarie 2017

Pe 14 și 24 februarie, dragostea plutește în aer și se așterne iscusit pe gustul de la PETRU. Te așteptăm la simigeriile PETRU să deguști o ciocolată de casă pregătită cu dragoste. Dacă îți va plăcea, noi o vom păstra în portofoliul de produse PETRU, să te bucuri și altă dată de gustul ei.


În curând, revenim cu gustul tradițional de Sfinți (Mucenici)
Noutăți

În curând, revenim cu gustul tradițional de Sfinți (Mucenici)

Sfinții rumeniți, îmbogățiți cu gust dulce de miere și presărați cu nucă din belșug abia așteaptă să fie savurați. În curând, vei regăsi în punctele PETRU gustul tradițional și festiv al Sfinților ce îți amintesc să te bucuri de momentele de sărbătoare.


Ziua Internațională a Prăjiturii cu ciocolată
Noutăți

Ziua Internațională a Prăjiturii cu ciocolată

La Simigeria Petru, ne bucurăm de orice ocazie pentru a sărbători gustul bun. De Ziua Internațională a Prăjiturii cu ciocolată, ne-am invitat clienții la o degustare gratuită de amandină, în toate punctele PETRU din Iași.


Ziua Internațională a Croissantului la Simigeria Petru
Noutăți

Ziua Internațională a Croissantului la Simigeria Petru

Pe 30 ianuarie, Simigeria Petru a sărbătorit ziua croissantului. Cele două specialități pufoase de croissant, cel cu ciocolată și cel cu unt, au fost vedetele zilei. Cine a făcut un mic ocol pe la PETRU a fost răsfățat cu gustul de croissant cu ciocolată, oferit gratuit spre degustare, în toate punctele PETRU din Iași.


Noi tentații dulci în meniul PETRU
Noutăți

Noi tentații dulci în meniul PETRU

Simigeria PETRU te ispitește cu gustul dulce al copilăriei fericite. Nou introdusă în meniu, amandina savuroasă de la PETRU te așteaptă la o porție de răsfăț dulce.


Simigeria PETRU, în curând și la Vaslui
Noutăți

Simigeria PETRU, în curând și la Vaslui

Produsele meșteșugite de la PETRU pornesc într-o nouă călătorie a gustului. În curând, te vei putea bucura de savoare tradițională și la Vaslui.


Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.