0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0751 888 000 Piatra Neamț 0744 22 55 99 Botosani 0742 805 805 Roman

Comanda produse Simigeria Petru

TRADIȚIE

S-a născut acum 82 de ani, dar continuă și azi. PETRU nu te ademenește doar cu bunătățile, ci și cu o poveste la fel de savuroasă. Află cum s-a înfiripat, din inițiativa unui om pasionat, un brand cu o istorie bogată, care dăinuiește de trei sferturi de veac.

De la povestea de ieri, la moștenirea de azi

Covrigii pe care, astăzi, îi serviti cu plăcere sunt ‘strănepoții’ covrigilor care odinioară ieșeau aburind din vatra unei brutării vestite din anii 1900.

Petru, cel din fotografie, la vremea aceea un tânăr visător și vrednic, a obținut în 1937 Cartea de Meșter, iar in 1940 Brevetul de Meserie pe care și astăzi scrie cu litere mândre, BRUTAR.

În 1939 visul lui Petru prinde contur, el își comandă utilaje nemțești, ca totul sa iasă ‘Zeiss’ și, în scurt timp, își deschide propria Brutărie-Simigerie. Covrigii plămădiți după o rețetă îndelung ticluită aveau să devină căutații și vestiții COVRIGI PETRU. Lucrurile mergeau bine, afacerea prospera de la o zi la alta, bunăstarea familiei cu cei șase copii părea asigurată, până când… totul s-a năruit.
Sec, se poate spune așa: un vis, o afacere sufocată de comuniști. I-au confiscat tot, așa cum au făcut cu atâția alții.

Timpul a curs implacabil și Petru a trăit până la 92 de ani cu o durere surdă în suflet, dar și cu un licăr de speranță că, odată și-odată, lucrurile vor reveni în matca lor. Și iată că, peste ani și ani, strănepoții lui au reînfiripat visul, ducându-l mai departe: SIMIGERIA PETRU.

Respectând rețeta de familie, cu o tradiție de trei sferturi de veac, strănepoții lui Petru vă ispitesc și astăzi cu același gust de odinioară.
 

Traditia Simigeriei Petru

Misiunea PETRU

Misiunea PETRU este să ducem tradiția mai departe, în ritmul lumii moderne. În timp ce modul în care luăm masa s-a schimbat, de la mesele mari servite în familie, la cele luate pe fugă, un lucru trebuie să rămână ca odinioară: gustul bun. Noi, urmașii lui PETRU, păstrăm savoarea autentică a preparatelor pentru ca oamenii să mănânce întotdeauna cu bucurie. Ne dorim să vii pentru o gustare rapidă și să rămâi pentru o experiență deplină a gustului.

Viziunea PETRU

Viziunea pe care am adoptat-o pentru a ne înfăptui misiunea se regăsește în cele mai importante obiective ale noastre:

•    să facem lucrurile cu pasiune;
•    să folosim rețete autentice;
•    să respectăm produsele noastre;
•    să avem un spirit îndrăzneț;
•    să dăm savoare gustului pentru a hrăni sufletul.

Toate acestea nu le-am putea realiza fără un set de valori în care credem și pe care le aplicăm cu statornicie în tot ceea ce facem: ne gândim la experiența finală a consumatorilor, avem grijă de oamenii din echipa PETRU, suntem integri, ne implicăm în viața comunității, suntem fideli tradiției, dar deschiși noutății.

Gustul bun s-a născut la PETRU, poftește de te servește!

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac