Inspirație La Covridistracție

Cu Petru ai liber la distracție! Pentru că vremea de afară ne îmbie la ieșiri în natură alături de familie și prieteni, am pregătit un concurs dedicat iubitorilor de aer liber, jocuri și petreceri pe care nu ai voie să-l ratezi. Și ce merge cel mai bine cu produsele noastre, dacă nu un picnic relaxant înconjurat de cei dragi?

N-am mai stat pe gânduri și am pus la cale un concurs la care poți câștiga:
3 x grătare portabile
3 x boxe JBL, Flip 6
5 x set badminton pentru 4 persoane

* Valoarea totală a premiilor: 4850 lei.
* Perioada de desfășurare a concursului: 24 mai – 30 iunie 2023, ora 23.59.
* Câștigătorii se vor anunța pe 7 iulie 2023, ora 20.00.

Ce trebuie să faci:

Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse în valoare de minimum 25 lei, printre care să se regăsească și 2 covridogi, din locațiile Petru sau prin comandă online, să înscrii bonul fiscal și să-l păstrezi până la finalizarea concursului.

*Prin înscrierea la acesta campanie consemnați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Oficial care poate fi descarcat aici.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre campanie.

Formular de înscriere

Te rugăm să completezi datele de mai jos pentru a te înscrie la campania "Inspirație La Covridistracție"

Prin completarea acestui formular sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (General Data Protection Regulation - GDPR).
Am citit și sunt de acord cu regulamentul campaniei "Inspirație la CovriDistracție" • Perioada de desfășurare a concursului: 24 mai – 30 iunie 2023, ora 23.59 • Anunțarea câștigătorilor se va anunța până pe 7 iulie, ora 20.00. Câștigătorii vor fi aleși prin random.org • Consimt că nu sunt angajat BRIO GROUP și nici rudă de până la gradul IV al unui angajat.

Identificare informații pe bonul fiscal

Bon fiscal model