0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0751 888 000 Piatra Neamț 0744 22 55 99 Botosani 0742 805 805 Roman

Comanda produse Simigeria Petru

Extragere concurs ”Zâmbete și desene alături de produsele Petru”
de Simigeria PETRU193
În urma efectuării tragerii la sorți, au fost extrași următorii câștigători:
Zambete si desene alaturi de produsele Petru
de Simigeria PETRU667
REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOTIONALA „Zâmbete și desene alături de produsele Petru”
Am deschis prima Simigerie PETRU în Bacău!
de Simigeria PETRU654
Prima Simigerie PETRU din Bacău, a fost deschisă pe Nicolae Bălcescu nr.1, în Centru, lângă Farmacia Dona.

Rețeta de covrigi desăvârșiți

23 martie 2017 3735
Rețeta de covrigi desăvârșiți

Una dintre cele mai populare gustări din întreaga lume, covrigii spun o poveste în care se împletesc credința, prosperitatea și viața îndelungă și îmbelșugată.

Legenda spune că delicioșii covrigi au fost descoperiți de călugări, undeva la începutul anilor 600, forma lor fiind cea a unor mâini încrucișate pentru rugăciune. Mai târziu, semnificația covrigilor a devenit și mai bine conturată, cele trei găuri reprezentând Sfânta Treime.

Premergătorii covrigilor de astăzi erau numiți ”Pretiolas”, o mică răsplată pentru copiii care învățau corect rugăciunile.

Ca orice poveste nescrisă, legenda covrigilor rămâne doar un tâlc ce provoacă spiritele curioase, încât dezbaterile despre cât e de adevărată nu își mai au rostul.

Fără doar și poate că sensul de astăzi nu e atât de diferit. Covrigii rămân o răsplată. O răsplată din partea naturii generoase în ingrediente adevărate și o răsplată de la oamenii pasionați și destoinici. În final, răsplata se întoarce la aceștia, sub formă de mulțumire sinceră din partea celor care descoperă gustul curat, păstrat de trei sferturi de veac.

La PETRU, acestea sunt ingredientele unei rețete de covrigi desăvârșiți, câte un pic de la fiecare și pentru fiecare: cei care plămădesc cu mândria de a readuce tradiția la viață și cei care gustă cu bucuria de a regăsi tradiția oricând poftesc.
 

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac