0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0751 888 000 Piatra Neamț 0744 22 55 99 Botosani 0742 805 805 Roman

Comanda produse Simigeria Petru

Extragere concurs ”Zâmbete și desene alături de produsele Petru”
de Simigeria PETRU263
În urma efectuării tragerii la sorți, au fost extrași următorii câștigători:
Zambete si desene alaturi de produsele Petru
de Simigeria PETRU727
REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOTIONALA „Zâmbete și desene alături de produsele Petru”
Am deschis prima Simigerie PETRU în Bacău!
de Simigeria PETRU757
Prima Simigerie PETRU din Bacău, a fost deschisă pe Nicolae Bălcescu nr.1, în Centru, lângă Farmacia Dona.

Am deschis prima Simigerie PETRU în Bacău!

17 mai 2021 757
Am deschis prima Simigerie PETRU în Bacău!

 

Covrigii Petru, tradiție, gust si bunătăți

Ne amintim, de multe ori, mirosurile de bunătăți din copilărie, tulburați de intensitatea lor încât ne stârnesc amintiri puternice. Momentele acelea, când printre gene, o vedeam pe bunica sau pe mama, în lumina dimineții, trecând cu tăvile spre cuptor. Pentru unii nu înseamnă mare lucru, dar pentru mulți dintre noi mirosurile sunt evocatoare. Te poartă, te întorc, te inspiră, te amețesc, te răsucesc pe interior, de multe ori te incită să le regăsești în alt context.

Noi, la Simigeriile Petru, vrem să-ți păstrăm vii acele amintiri și emoții, plămădind cu iscusință covrigi tradiționali sau cu semințe, produse de patiserie sau cozonaci care să-ți umple sufletul de bucurie și să-ți fie hrană dătătoare de energie.

Magazin nou în Bacău, pe Nicolae Bălcescu nr.1

Vrem să-ți dăm de veste că am deschis prima simigerie în Bacău. Situată în centru, pe str. Nicolae Bălcescu la nr. 1, lângă farmacia Dona, te așteaptă în fiecare zi, cu preparate proaspete și savuroase. Covrigii tradiționali, produsele de patiserie, pizza PETRU, sunt meșteșugite cu ajutorul a două ingrediente surpriză: iscusință și pasiune. De la simigerie sau patiserie, dulce sau sărată, te ispitim cu mirosul apetisant și te împlinim cu gustul desăvârșit.

Pâine cu maia

În plus, am învățat să facem pâine sănătoasă, numai bună de pus pe masă. Facem pâine cu maia. Zilnic. Prin fermentare, maiaua aduce doar beneficii, spre deosebire de drojdia comercială. Așa a ajuns pâinea noastră pe multe mese și a binecuvântat multe familii cu simplitatea ei. Și a hrănit multe guri flămânde și a bucurat multe suflete frumoase. Maiaua neutralizează acidul fitic din cereale, mineralele din cerealele precum fierul, zincul și magneziul, sunt mai ușor asimilate de organism și pâinea devine mai nutritivă.  Din punct de vedere nutrițional trebuie subliniat că utilizarea drojdiei naturale face păinea mai ușor digerabilă datorită timpului mai lung de fermentare și acțiunii bacteriene, oferă un indice glicemic mai redus și un grad redus de intoleranță față de gluten.

Povestea unui brand cu istorie bogată

PETRU Tradiţie din 1939 este marcă înregistrată în România cât și la nivel european.

Chiar de la început, acum 82 de ani, când Petru a obținut brevetul de brutar, activitatea noastră a fost condusă de un spirit inovator care ne-a permis să ne punem la treabă creativitatea pentru a crea produse noi, pe gustul clienților noștri. La noi s-a născut popularul Covridog©, marcă înregistrată, produs preferat de publicul larg, imitat de alții.

Gustul bun s-a născut la PETRU

Pentru că ne dorim să ducem tradiția făuririi covrigilor și a produselor de simigerie mai departe, adaptate la lumea modernității, suntem tot timpul atenți să respectăm rețetele autentice. Gustul bun este ceea ce avem în minte atunci când preparăm produsele sau când introducem rețete noi. Inovăm continuu, suntem atenți la nevoile clienților noștri pentru a le servi produsele potrivite momentului de peste an. Facem probabil cei mai gustoși ”sfinți” moldovenești,  și cei mai buni cozonaci, la sărbători. Covrigii polonezi făcuți de noi nu-i găsești în altă parte, iar pizza PETRU este perfect adaptată gustului celor care doresc o gustare sățioasă, la un preț avantajos.

Valorile noastre

Toate acestea nu le-am putea realiza fără un set de valori în care credem și pe care le aplicăm cu statornicie în tot ceea ce facem: ne gândim la experiența pe care o oferim clienților noștri, avem grijă de oamenii din echipa PETRU, suntem integri, ne implicăm în viața comunității, suntem fideli tradiției, dar deschiși noutății.

Bine te-am găsit Bacău!

Gustul bun s-a născut la PETRU, poftește de te servește!

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac