0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0751 888 000 Piatra Neamț 0744 22 55 99 Botosani 0742 805 805 Roman

Comanda produse Simigeria Petru

Extragere concurs ”Zâmbete și desene alături de produsele Petru”
de Simigeria PETRU193
În urma efectuării tragerii la sorți, au fost extrași următorii câștigători:
Zambete si desene alaturi de produsele Petru
de Simigeria PETRU668
REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PROMOTIONALA „Zâmbete și desene alături de produsele Petru”
Am deschis prima Simigerie PETRU în Bacău!
de Simigeria PETRU654
Prima Simigerie PETRU din Bacău, a fost deschisă pe Nicolae Bălcescu nr.1, în Centru, lângă Farmacia Dona.

80 de ani de tradiție PETRU, 10 ani de distribuție națională

10 februarie 2019 2879
80 de ani de tradiție PETRU, 10 ani de distribuție națională

Povestea noastră nu începe cu „A fost o dată ca niciodată...”.
Noi știm exact când a început. A fost într-o zi de vară din anul 1939, când un tânăr destoinic pe nume Petru aștepta în gara din Piatra Neamț comanda cu nr. 461, un malaxor de aluat ”Rieger” nr. 3.

În buzunar avea cartea de meșter pentru meseria de brutar, iar în privire viitorul – o brutărie în care va meșteșugi cei mai vestiți covrigi. Nici el nu și-a închipuit pe atunci că viitorul său va fi și viitorul generațiilor următoare, până la strănepoții săi.
Așa se face că 7 decenii mai târziu, într-un alt secol, chiar într-un alt mileniu, istoria se repetă. Rețetele ticluite de Petru sunt scoase din sertarul cu amintiri, iar același licăr care l-a cuprins odată se aprinde acum în ochii urmașilor săi. Au știut pe loc: trebuie să reînfiripeze visul.

Chiar dacă vremurile s-au schimbat și altele-s acum obiceiurile, urmașii lui Petru au crezut în puterea tradiției. Din respect față de istorie și față de munca lui Petru, au reclădit încet încet brutăria sa, păstrând vii rețetele și pasiunea lui. Au cules și alte rețete felurite pentru ca toate poftele trecătorilor să fie împlinite. Și așa se face că, în 2009, au așternut cu mândrie literele PETRU – Tradiție din 1939 deasupra primei simigerii în care aveau să se plămădească covrigii care se rumeneau odată în vatra brutăriei lui Petru.

Și de atunci, iată că au trecut 10 ani, ani în care de la prima simigerie am ajuns la câteva zeci, în toată țara, semn că urmașii lui Petru au avut dreptate: tradiția rămâne o valoare de neprețuit indiferent de curgerea timpului.

Astăzi, în 2019, sărbătorim 80 de ani de tradiție și 10 ani de când am readus simigeria PETRU în calea trecătorilor, împlinindu-le poftele cu bunătăți autentice.

Aniversarea noastră este și aniversarea voastră, a clienților, partenerilor, colaboratorilor și prietenilor care ne-ați fost alături în toți acești ani. Fie că ne-ați felicitat sau ne-ați certat, ne-ați sfătuit, ne-ați mulțumit sau ne-ați arătat unde am greșit, toate mesajele voastre ne-au ajutat să creștem și să devenim mai buni.
Tuturor vă mulțumim și, bineînțeles, ne dorim să mai fim alături încă 10 sau chiar 80 de ani de acum încolo.

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac