0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0751 888 000 Piatra Neamț 0744 22 55 99 Botosani 0742 805 805 Roman

Comanda produse Simigeria Petru

PRODUSELE SIMIGERIEI PETRU

Un gust savuros și deosebit se cerne de toate celelalte arome pe care le simți zilnic. E gustul bunătăților de la Petru, meșteșugite cu pasiune într-o simigerie cu tradiție, din cereale și ingrediente de calitate.

Produsele PETRU - din cereale și ingrediente de calitate

Unele sunt bucățică tăiată din gustările care ți-au încântat copilăria. Pregătite după rețete autentice, întocmai ca în vremurile de odinioară, te ademenesc prin aspectul rumen, mirosul cald și gustul apetisant. Covrigii și specialitățile PETRU, plămădiți cu dibăcie și copți pe îndelete, îți fac ziua bună.

Unele sunt împletirea dintre ingrediente care îți răscolesc pofta după arome familiare și dorința de a încerca altele noi. Produsele de patiserie sărată au la bază rețetele originale ticluite de însăși PETRU și condimentate cu savoare urbană. Căci gustul are și el nevoie de provocările sale.

Altele sunt deserturile la care gustul răvnește întruna. Ispititoare și savuroase, produsele de patiserie dulce și prăjiturile de la PETRU te poartă într-o tentantă aventură dulce, pentru desfătarea deplină a gustului.
La oricare dintre ele îți fuge pofta, te vor aștepta întotdeauna proaspete și delicioase, să ofere zilei tale aromă și savoare.

Mândri că tradiția capătă gust la PETRU!

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac