Simigeria Petru

Locatii Bistro Simigeria Petru

BISTRO

La PETRU, gustul tradiției se păstrează împachetat într-un ambalaj modern și elegant. În aceeași notă cochetă, bunătățile noastre te vor purta într-o neuitată aventură a gustului. Poftește într-o călătorie a savorilor diverse! Te așteaptă gusturi dulci, sărate, bogate, ușor picante sau echilibrate pe care le vei completa cu o cafea, o băutură lactată sau răcoritoare.

Bistro PETRU Copou, de pe bulevardul Carol I, nr. 24, te întâmpină cu imaginea modernă și gustul savuros de pizza rumenită pe loc în cuptorul cu lemne. Într-un ambient prietenos, te vei bucura de o pauză de masă plăcută, în compania gustului bogat al preparatelor PETRU.

Bistro PETRU UMF te poftește, cu design-ul cald și luminos și gustul inconfundabil, să îi treci pragul și să te bucuri de un moment de relaxare și savoare tradițională. Te așteptăm cu aceeași voie-bună și la Bistro PETRU UMF, pe strada Str. Sf.Teodor, nr. 32.

 

SIMIGERIE

Covrig cu mac

Covrig cu mac

Îi știi gustul și mirosul pe dinafară și totuși te îndeamnă să mai iei câte-o îmbucătură și să te bucuri de acea senzație sărată și crocantă pe care deja o simți pe limbă. Crusta de mac, presărată ușor cu granule de sare, se întinde așa cât se cuvine pe aluatul pufos, astfel încât să simți atât gustul clasic de covrig, cât și savoarea macului sărat.

O rețetă clasică cu ingrediente simple și bine proporționate reușește să ofere un gust bogat și deplin, încât vei dori să prelungești senzația pe care o lasă gustul covrigului cu mac de la PETRU.

Covrig cu ciocolată

Covrig cu ciocolată

Din cereale de calitate, plămădit de zor, răsucit de mâini dibace și rumenit până se aurește perfect, covrigul cu ciocolată îți răsfață și mirosul, și privirea. De aici și până la desăvârșire nu mai lipsește decât un singur ingredient: crema fină de ciocolată care îi dă covrigului acel gust ispititor la care vei vrea să revii iar și iar.

Bucuria celor mici, dar și o modalitate la îndemână pentru a-ți potoli pofta de dulce, covrigii cu ciocolată PETRU sunt un deliciu de nerefuzat.

COFETĂRIE

Savarină

Savarină

Savarina de la PETRU păstrează gustul tradițional de prăjitură cu blat pufos, însiropat din belșug, peste care se adaugă frișcă cu îndestulare și printre care își fac loc bucățele colorate de vișine confiate ce completează armonios aspectul apetisant și gustul plin de savoare.

O prăjitură clasică, pregătită în dulcele stil tradițional românesc, pentru care pofta de a o gusta și savura pe îndelete este nemuritoare.

Amandină

Amandină

Ciocolata s-a îndrăgostit de acest blat pufos și însiropat și nu se mai dezlipește de el. La fel de tare te vei îndrăgosti și tu de această amandină delicioasă și nu vei mai dori să-i uiți gustul. Soluția e simplă: vino iar și iar la PETRU și mai răsfață-te cu încă o porție de fericire sub formă de amandină.

Nu-i zi pe care să nu o poți îndulci cu o amandină pregătită cu cele mai rare ingrediente: pasiune, experiență și tradiție. Noi le avem pe toate și le combinăm cu iscusință într-o prăjitură savuroasă.

PIZZA & SANDWICH

Sandwich croissant cu șuncă

Sandwich croissant cu șuncă

Gustul unui sandwich savuros cu mozzarella și șuncă ți se dezvăluie de la prima înghițitură. Blatul multicereal uns cu cremă de brânză, salata verde și roșiile completează și ele acest tablou de arome. O gustare în care fiecare ingredient își găsește loc pe papilele tale gustative, oferindu-ți bucuria unei experiențe culinare rapide, dar depline.

Atunci când ai mânca ceva rapid, dar cu gust desăvârșit, Sandwich-ul croissant cu șuncă de la PETRU va fi deliciul potrivit pentru a-ți satisface pofta.

Sandwich croissant cu salam crud uscat

Sandwich croissant cu salam crud uscat

Un sandwich cu ingrediente clasice, prezentat într-o variantă modernă, cu un gust pe care-l vei găsi cu siguranță deosebit. Din aluat pufos, cu un amestec bogat, dar echilibrat de salam, brânză și legume, acest sandwich e o mică desfătare pentru cei care apreciază gustul bun în orice mâncare.

Dimineața în drum spre birou, în pauza de prânz sau în agitația de zi cu zi, fă un mic ocol pe la PETRU și bucură-te de un sandwich gustos din cale-afară!

PATISERIE

Trigon cu varză și ciuperci

Trigon cu varză și ciuperci

Trigonul cu varză și ciuperci te ispitește atât prin aspectul apetisant dat de culoarea rumenă, cât și de umplutura bogată pe de o parte în legume diversificate și, pe de altă parte, în arome rurale intense.

Gustul ușor acru dat de varză îl completează pe cel intens al ciupercilor într-un echilibru de arome complementare ce te vor face să savurezi acest trigon de la prima până la ultima înghițitură.

Macedonie

Macedonie

O gustare familiară, însă cu un gust deosebit, dat de amestecul dintre două tipuri de brânză, împresurate în foițe aurii de aluat copt. Dincolo de coca crocantă, te așteaptă experiența gustului autentic de telemea frecată cu mărar, ce capătă o textură pufoasă dată de amestecul cu brânză de vacă.

E de ajuns să arunci o ocheadă la macedonia aburindă din vitrinele PETRU și să-ți dorești de îndată să iei o gură de plăcere tradițională.

BĂUTURI

Sana Albalact

Sana Albalact

Când covrigul tău preferat merge de minune cu sana, te așteaptă o experiență gustoasă. Și nu doar atât, ci și o promoție. La PETRU, cumperi o sana și primești din partea casei un covrig cu mac sau susan.

Lapte bătut Albalact

Lapte bătut Albalact

Răsfață-te cu bunătățile tale preferate de la PETRU și cu un iaurt pentru a avea parte de o experiență pe deplin gustoasă.

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

Newsletter

Abonează-te și te bucuri de avantaje!

© 2011 - 2017 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac