0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0754 070 777 Piatra Neamț

Comanda produse Simigeria Petru

Cozonac tradițional, pufos și delicios, din cuptor...la tine pe masă
de Simigeria PETRU811
Regulament oficial campanie promoțională „Cozonac tradițional, pufos și delicios, Din cuptor … la tine pe masă!”
Descoperă Super Ofertele lunii
de Simigeria PETRU457
Lunile octombrie și noiembrie, îți aduc super oferte delicioase și avantajoase la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Roman, Brașov și Bârlad. Stai pe aproape să descoperi și ofertele din celelalte luni.
Pizza mare la preț de sărbătoare
de Simigeria PETRU1784
În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț redus. Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 lei. Ofertă valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.

Specialitățile PETRU - un amestec de ingrediente și inspirație

05 aprilie 2017 1394
Specialitățile PETRU - un amestec de ingrediente și inspirație

Undeva într-un cuptor
Bunătăți se coc de zor
Plămădite cu mândrie
La PETRU Simigerie

Mândria de a folosi rețete tradiționale nu o trăim cu fală, ci cu bucuria sinceră de a păstra vie emoția de a vedea lucrurile de odinioară dăinuind și în prezent. Chiar și atunci când pregătim produse noi, ele păstrează întotdeauna ceva din rețeta tradițională, fie că sunt ingredientele dezmierdate sau meșteșugul folosit.

Așa s-au ivit în simigeria noastră cu tradiție și Specialitățile PETRU, o împletire de ingrediente și inspirație.

Într-un călduros aluat de covrig, rulourile coapte și rumene ascund o surpriză gustoasă: cremwurst-ul proaspăt din Covridog, cârnatul ușor picant din Covridogul Picant, șunca și mozzarella din tentantul Covriking și mozzarella îmbelșugată din Covricheese.

Create de adevărați meșteșugari ai gustului tradițional, Specialitățile PETRU sunt o gustare pregătită și savurată pe îndelete atunci când ți-e poftă sau ceva mai repede atunci când ți-e foame.

Fiecare dintre ele te va împlini cu gustul de covrig demult deslușit și te va provoca cu ingredientele noi, încât să te facă să îți găsești drum pe la PETRU pentru a le încerca.

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac