0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0754 070 777 Piatra Neamț

Comanda produse Simigeria Petru

Cozonac tradițional, pufos și delicios, din cuptor...la tine pe masă
de Simigeria PETRU811
Regulament oficial campanie promoțională „Cozonac tradițional, pufos și delicios, Din cuptor … la tine pe masă!”
Descoperă Super Ofertele lunii
de Simigeria PETRU457
Lunile octombrie și noiembrie, îți aduc super oferte delicioase și avantajoase la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Roman, Brașov și Bârlad. Stai pe aproape să descoperi și ofertele din celelalte luni.
Pizza mare la preț de sărbătoare
de Simigeria PETRU1783
În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț redus. Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 lei. Ofertă valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.

Sărbătorim Ziua Covrigului la Simigeria PETRU

25 aprilie 2017 1574
Sărbătorim Ziua Covrigului la Simigeria PETRU

Îi mâncăm cu bucurie sinceră de copil sau cu nostalgie de om mare gândind la vremurile de odinioară. Covrigii, gustarea preferată a noastră și a românilor au rămas o alegere pe care foamea, dar mai ales pofta ne îndeamnă într-una să o facem.

Cum simțim mirosul cald de la distanță, și urmăm calea care duce la gustul lor crocant la prima îmbucătură, dar care dezvăluie textura pufoasă din interior!

A mânca un covrig e o mică împlinire zilnică. Sărați sau dulci, presărați cu mac, semințe și susan sau umpluți cu ciocolată și dulcețuri fel de fel, covrigii pot să îți ofere și bucuria unei gustări sărate, dar și pe cea a unui dulce simplu.

De la începuturile PETRU și până astăzi, rețeta tradițională de covrig a rămas aceeași, la fel și pasiunea de a plămădi aluatul și a-l răsfăța în cuptor până capătă forma covrigului perfect.

Ca toate lucrurile importante, și covrigul are ziua lui. Pe 26 aprilie, sărbătorim Ziua Covrigului la Simigeria PETRU, oferind tuturor clienților care trec pe la simigeriile noastre un covrig din partea casei. Sau cum am spune-o altfel, le oferim plăcerea gustului autentic.

Te așteptăm la simigeriile PETRU pentru a sărbători împreună istoria împletită a covrigului!

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac