0751 888 000 Iași 0754 070 777 Piatra Neamț

Pizza mare la preț de sărbătoare
de Simigeria PETRU1156
În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț redus. Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 lei. Ofertă valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.
Pachețelul de la PETRU - pentru pauza de gustare pe care o merită fiecare
de Simigeria PETRU3770
Te așteptăm la simigeriile noastre să descoperi ”Pachețelul de la PETRU”, o combinație delicioasă de gustare caldă și iaurt savuros pentru o pauză de gustare de nota 10.
Înghețată gratis pentru copilul tău, la Simigeriile PETRU
de Simigeria PETRU2072
Fiecare zi aduce o surpriză dulce la simigeriile PETRU! La fiecare achiziție de minimum 6,9 lei, primești înghețata gratis pentru copilul tău.

Pachețelul de la PETRU - pentru pauza de gustare pe care o merită fiecare

21 octombrie 2019 3770
Pachețelul de la PETRU - pentru pauza de gustare pe care o merită fiecare

Vino la simigeriile noastre să descoperi ”Pachețelul de la PETRU”!

Pachețelul de la PETRU este o combinație delicioasă între o gustare caldă și un iaurt savuros, ambalate într-un pachet practic și distractiv, de care oricine se poate bucura într-o binemeritată pauză de gustare.

Ce conține un pachețel?

În Pachețel vei găsi un lapte bătut și, la alegere, covridog, ștrudel cu brânză sărată, ștrudel cu brânză dulce, ștrudel cu măr, covriking sau rusticdog, după cum îți e pofta. Vestea și mai bună e că pachețelul are un preț special, astfel că o combinație de lapte bătut + covridog sau ștrudele costă doar 5,9 lei, iar combinația lapte bătut + covriking sau rusticdog, costă doar 6,5 lei.

Cum poate fi pachețelul al tău?

Îl poți cumpăra direct de la simigeriile noastre cu cash, card sau cu un jeton special, achiziționat în prealabil. Există două tipuri de jetoane cu care poți cumpăra pachețelul, jetonul albastru, în valoare de 5,9 lei, cu care poți cumpăra lapte bătut + covridog sau ștrudele și jetonul alb, în valoare de 6,5 lei, cu care poți cumpăra lapte bătut + covriking sau rusticdog.

De ce jeton?

Pentru siguranța copilului tău! Astfel, nu mai ai grija banilor de buzunar și a gustării celor mici. Poți achiziționa în avans unul sau mai multe jetoane, cu care copilul tău poate veni la simigeriile noastre să ridice pachețelul dorit. Poți fi sigur de ce mănâncă micuțul tău și că va primi doza zilnică de energie și gust bun de care are nevoie. Doar să-i dai jetonul potrivit.

Și mai multe surprize...

Fiecare pachețel are pe spate un joc distractiv, ca să întreținem și pofta de joacă a celor mici și să le oferim o pauză de nota 10+. Mai mult, dacă poți colecționa toate cele 5 jetoane cu literele P E T R U de pe spate, câștigi garantat un super premiu.

Poți cumpăra jetoane de la oricare simigerie PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Vaslui, Roman și Brașov și le poți da la schimb pentru pachețele la orice simigerie din același oraș de unde ai achiziționat jetoanele inițial. Spre exemplu, poți cumpăra jetoanele din Copou Iași, iar pachețelul îl poți ridica de la simigeria din Palas Auchan Iași. Economisești și timp, și bani, iar pentru copilul tău este foarte ușor să își pachețelul de la cea mai apropiată simigerie de școală. 

Începând cu 21 octombrie, poți cumpăra jetoane de la simigeriile noastre să ai siguranța că micuțul tău va avea zilnic parte de o gustare completă.

Și pentru cei mari...?

Da, pachețelul poate fi pentru oricine, cu mic cu mare. Dacă și tu vrei să-ți iei pauza de gustare la PETRU, poți cumpăra direct pachețelul de la simigeriile noastre, cash sau cu cardul. 

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2020 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac