Simigeria Petru

Înghețată gratis pentru copilul tău, la Simigeriile PETRU
de Simigeria PETRU195
Fiecare zi aduce o surpriză dulce la simigeriile PETRU! La fiecare achiziție de minimum 6,9 lei, primești înghețata gratis pentru copilul tău.
80 de ani de tradiție PETRU, 10 ani de distribuție națională
de Simigeria PETRU582
În 2019, sărbătorim 80 de ani de tradiție și 10 ani de când am readus simigeria PETRU în calea trecătorilor, împlinindu-le poftele cu bunătăți autentice.
Reduceri de seara la Simigeriile PETRU Iasi
de Simigeria PETRU2001
Câte bunătăți, atâtea noutăți! Începând cu 1 februarie, ți-am pregătit noi surprize delicioase la simigeriile noastre din Iași. În fiecare seară, ai parte de produsele tale preferate la jumătate de preț.

Înghețată gratis pentru copilul tău, la Simigeriile PETRU

07 iulie 2019 195
Înghețată gratis pentru copilul tău, la Simigeriile PETRU

Te așteptăm cu noi surprize dulci și răcoritoare la simigeriile noastre. 

Vino împreună cu al tău copil la PETRU, iar fiecare cumpărătură de minimum 6,9 lei, îți aduce pe loc o înghețată gratis pentru el. 

Bucurie la puterea a doua cu bunătățile PETRU și bonus, o înghețată delicioasă pentru cei mici.

Regulament

Oferta este valabilă la simigeriile PETRU din Iași Supercopou, Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun și Nicolina, Botoșani Calea Unirii, Vaslui, Brașov Bulevardul Republicii și Piatra Neamț Bulevardul Traian și Bulevardul Republicii, în limita stocului disponibil, în anumite intervale orare ce diferă de la un magazin la altul, doar dacă adultul este însoțit de un copil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau anula promoția în orice moment, anunțând public modificările pe pagina www.simigeriapetru.ro.

Distribuie pe Facebook

INFORMAȚII

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2019 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac