0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0754 070 777 Piatra Neamț

Descoperă Super Ofertele lunii
de Simigeria PETRU65
Lunile octombrie și noiembrie, îți aduc super oferte delicioase și avantajoase la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Roman, Brașov și Bârlad. Stai pe aproape să descoperi și ofertele din celelalte luni.
Pizza mare la preț de sărbătoare
de Simigeria PETRU1273
În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț redus. Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 lei. Ofertă valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.
Pachețelul de la PETRU - pentru pauza de gustare pe care o merită fiecare
de Simigeria PETRU3824
Te așteptăm la simigeriile noastre să descoperi ”Pachețelul de la PETRU”, o combinație delicioasă de gustare caldă și iaurt savuros pentru o pauză de gustare de nota 10.

Înghețată gratis pentru copilul tău, la Simigeriile PETRU

07 iulie 2019 2104
Înghețată gratis pentru copilul tău, la Simigeriile PETRU

Te așteptăm cu noi surprize dulci și răcoritoare la simigeriile noastre. 

Vino împreună cu al tău copil la PETRU, iar fiecare cumpărătură de minimum 6,9 lei, îți aduce pe loc o înghețată gratis pentru el. 

Bucurie la puterea a doua cu bunătățile PETRU și bonus, o înghețată delicioasă pentru cei mici.

Regulament

Oferta este valabilă la simigeriile PETRU din Iași Supercopou, Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun și Nicolina, Botoșani Calea Unirii, Vaslui, Brașov Bulevardul Republicii și Piatra Neamț Bulevardul Traian și Bulevardul Republicii, în limita stocului disponibil, în anumite intervale orare ce diferă de la un magazin la altul, doar dacă adultul este însoțit de un copil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau anula promoția în orice moment, anunțând public modificările pe pagina www.simigeriapetru.ro.

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2020 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac