0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0754 070 777 Piatra Neamț

Comanda produse Simigeria Petru

Cozonac tradițional, pufos și delicios, din cuptor...la tine pe masă
de Simigeria PETRU811
Regulament oficial campanie promoțională „Cozonac tradițional, pufos și delicios, Din cuptor … la tine pe masă!”
Descoperă Super Ofertele lunii
de Simigeria PETRU457
Lunile octombrie și noiembrie, îți aduc super oferte delicioase și avantajoase la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Roman, Brașov și Bârlad. Stai pe aproape să descoperi și ofertele din celelalte luni.
Pizza mare la preț de sărbătoare
de Simigeria PETRU1784
În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț redus. Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 lei. Ofertă valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.

Ciocolata de casă - un dulce cu dragoste de la PETRU

06 martie 2017 991
Ciocolata de casă - un dulce cu dragoste de la PETRU

Esență dulce, aromată și cacao adevărată,
O parte lapte, o parte unt și nucă multă,
Patiserii le descântă,
Cât să iasă cu mândrie,
Gustul din copilărie.

Delicioasa ciocolată de casă cu care te îndulceai odinioară te ispitește astăzi din Simigeriile PETRU.

La PETRU, tradiția e la loc de cinste și e o sursă nesfârșită de inspirație pentru patiserii și cofetarii noștri, sprinteni la minte cum sunt și la plămădit. Așa s-a născut și ciocolata de casă, un amestec de ingrediente autentice, tradiție și dragoste, făurit ca în bucătăriile celor mai vrednice și iscusite gospodine.

Multe merite are ciocolata de casă, dar poate cel mai mare e că a sosit la PETRU în momentul potrivit. În luna februarie, când dragostea cuprindea totul în jur, noi ne gândeam cum putem să o sărbătorim mai bine. Și, ca într-un vârtej de amintiri dulci, gândul a zburat îndată la ciocolata de casă. Așa se face că am sărbătorit, pe 14 și 24 februarie, dragostea pentru gustul dulce, alături de clienții PETRU cărora le-am oferit gratuit spre degustare ciocolata de casă făcută cu multă pasiune. Iar ceea ce a fost gândit ca ”o mică sărbătoare” de o zi, a devenit ”o sărbătoare” zilnică.

Ciocolata de la PETRU a rămas în simigeriile noastre, pentru a-i bucura oricând pe cei care își amintesc de plăcerile dulci ale copilăriei, dar și pe cei care poate acum o încearcă pentru prima dată, descoperind cu uimire un gust special.

Micile pauze la PETRU sunt răsplătite cu un dulce pregătit și savurat cu dragoste.

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac