0751 888 000 Iași 0754 070 777 Piatra Neamț

Pizza mare la preț de sărbătoare
de Simigeria PETRU760
În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț redus. Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 lei. Ofertă valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.
Pachețelul de la PETRU - pentru pauza de gustare pe care o merită fiecare
de Simigeria PETRU3444
Te așteptăm la simigeriile noastre să descoperi ”Pachețelul de la PETRU”, o combinație delicioasă de gustare caldă și iaurt savuros pentru o pauză de gustare de nota 10.
Înghețată gratis pentru copilul tău, la Simigeriile PETRU
de Simigeria PETRU1952
Fiecare zi aduce o surpriză dulce la simigeriile PETRU! La fiecare achiziție de minimum 6,9 lei, primești înghețata gratis pentru copilul tău.

80 de ani de tradiție PETRU, 10 ani de distribuție națională

10 februarie 2019 2382
80 de ani de tradiție PETRU, 10 ani de distribuție națională

Povestea noastră nu începe cu „A fost o dată ca niciodată...”.
Noi știm exact când a început. A fost într-o zi de vară din anul 1939, când un tânăr destoinic pe nume Petru aștepta în gara din Piatra Neamț comanda cu nr. 461, un malaxor de aluat ”Rieger” nr. 3.

În buzunar avea cartea de meșter pentru meseria de brutar, iar în privire viitorul – o brutărie în care va meșteșugi cei mai vestiți covrigi. Nici el nu și-a închipuit pe atunci că viitorul său va fi și viitorul generațiilor următoare, până la strănepoții săi.
Așa se face că 7 decenii mai târziu, într-un alt secol, chiar într-un alt mileniu, istoria se repetă. Rețetele ticluite de Petru sunt scoase din sertarul cu amintiri, iar același licăr care l-a cuprins odată se aprinde acum în ochii urmașilor săi. Au știut pe loc: trebuie să reînfiripeze visul.

Chiar dacă vremurile s-au schimbat și altele-s acum obiceiurile, urmașii lui Petru au crezut în puterea tradiției. Din respect față de istorie și față de munca lui Petru, au reclădit încet încet brutăria sa, păstrând vii rețetele și pasiunea lui. Au cules și alte rețete felurite pentru ca toate poftele trecătorilor să fie împlinite. Și așa se face că, în 2009, au așternut cu mândrie literele PETRU – Tradiție din 1939 deasupra primei simigerii în care aveau să se plămădească covrigii care se rumeneau odată în vatra brutăriei lui Petru.

Și de atunci, iată că au trecut 10 ani, ani în care de la prima simigerie am ajuns la câteva zeci, în toată țara, semn că urmașii lui Petru au avut dreptate: tradiția rămâne o valoare de neprețuit indiferent de curgerea timpului.

Astăzi, în 2019, sărbătorim 80 de ani de tradiție și 10 ani de când am readus simigeria PETRU în calea trecătorilor, împlinindu-le poftele cu bunătăți autentice.

Aniversarea noastră este și aniversarea voastră, a clienților, partenerilor, colaboratorilor și prietenilor care ne-ați fost alături în toți acești ani. Fie că ne-ați felicitat sau ne-ați certat, ne-ați sfătuit, ne-ați mulțumit sau ne-ați arătat unde am greșit, toate mesajele voastre ne-au ajutat să creștem și să devenim mai buni.
Tuturor vă mulțumim și, bineînțeles, ne dorim să mai fim alături încă 10 sau chiar 80 de ani de acum încolo.

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2020 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac