0744 22 55 99 Vaslui 0751 888 000 Iași 0754 070 777 Piatra Neamț

Comanda produse Simigeria Petru

Cozonac tradițional, pufos și delicios, din cuptor...la tine pe masă
de Simigeria PETRU811
Regulament oficial campanie promoțională „Cozonac tradițional, pufos și delicios, Din cuptor … la tine pe masă!”
Descoperă Super Ofertele lunii
de Simigeria PETRU457
Lunile octombrie și noiembrie, îți aduc super oferte delicioase și avantajoase la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Roman, Brașov și Bârlad. Stai pe aproape să descoperi și ofertele din celelalte luni.
Pizza mare la preț de sărbătoare
de Simigeria PETRU1783
În pauza de gustare, ai oricare pizza mare, la preț redus. Zilnic, în intervalul 18:00 - 20:00, cumperi pizza întreagă de 40 cm, la 25 lei. Ofertă valabilă la simigeriile PETRU din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Roman, Vaslui și Brașov.

8 martie sărbătorit la Simigeria PETRU

08 martie 2017 1032
8 martie sărbătorit la Simigeria PETRU

Astăzi am deschis cu și mai mare bucurie ușile simigeriilor PETRU. Am pregătit o surpriză dulce și un zâmbet larg pentru a întâmpina toate doamnele.

Mergând pe linia tradiției, aflăm că ziua de 8 martie a apărut din dorința de emancipare a femeilor. Luptătoare cum le știm, ele au protestat, cu mai bine de 150 de ani în urmă, pentru a schimba politicile și mentalitățile, aducând în prim plan discuția despre egalitatea în drepturi, ce mai târziu a devenit o realitate.

De atunci multe s-au schimbat, doar prezența feminină a rămas la fel: puternică, dar și gingașă, frumoasă, iubitoare, reprezentarea vie a tuturor emoțiilor plăcute.

În anul 1977, Adunarea Generală a ONU a stabilit ziua de 8 martie ca moment de sărbătorire, pe plan internațional, a femeii. Fiecare popor a adaptat semnificația zilei femeii, unii sărbătorind-o în ipostaza de mamă, alții de femeie muncitoare. Peste tot, însă, 8 martie este un prilej de bucurie, o zi colorată de florile pe care le primesc femeile și de zâmbetele pe care le afișează în fața atâtor aprecieri.

La Simigeria PETRU sărbătorim 8 martie cu mult entuziasm. Onorăm Ziua Internațională a Femeii cu un desert tradițional, pregătit cu multă pasiune și dorință de a dărui. Doamnele și domnișoarele care vin astăzi în punctele PETRU din Iași vor primi din partea noastră o surpriză dulce.

La mulți ani!

Distribuie pe Facebook

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2021 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac