Simigeria Petru

Locatii Bistro Simigeria Petru

BISTRO

La PETRU, gustul tradiției se păstrează împachetat într-un ambalaj modern și elegant. În aceeași notă cochetă, bunătățile noastre te vor purta într-o neuitată aventură a gustului. Poftește într-o călătorie a savorilor diverse! Te așteaptă gusturi dulci, sărate, bogate, ușor picante sau echilibrate pe care le vei completa cu o cafea, o băutură lactată sau răcoritoare.

Locațiile cu servire în interior, PETRU Copou Universitate, PETRU spital CFR, Petru UMF, PETRU Bulevardul Ștefan cel Mare și PETRU Vaslui te întâmpină cu imaginea modernă și gustul savuros al produselor. Într-un ambient prietenos, te vei bucura de o pauză de masă plăcută, în compania gustului bogat al preparatelor PETRU.

Locațiile cu servire în interior te poftesc, cu design-ul cald și luminos și gustul inconfundabil, să le treci pragul și să te bucuri de un moment de relaxare și savoare tradițională. Te așteptăm cu aceeași voie-bună și în interior.

 

SIMIGERIE

Covrig cu mac

Covrig cu mac

Îi știi gustul și mirosul pe dinafară și totuși te îndeamnă să mai iei câte-o îmbucătură și să te bucuri de acea senzație sărată și crocantă pe care deja o simți pe limbă. Crusta de mac, presărată ușor cu granule de sare, se întinde așa cât se cuvine pe aluatul pufos, astfel încât să simți atât gustul clasic de covrig, cât și savoarea macului sărat.

O rețetă clasică cu ingrediente simple și bine proporționate reușește să ofere un gust bogat și deplin, încât vei dori să prelungești senzația pe care o lasă gustul covrigului cu mac de la PETRU.

Covrig cu ciocolată

Covrig cu ciocolată

Din cereale de calitate, plămădit de zor, răsucit de mâini dibace și rumenit până se aurește perfect, covrigul cu ciocolată îți răsfață și mirosul, și privirea. De aici și până la desăvârșire nu mai lipsește decât un singur ingredient: crema fină de ciocolată care îi dă covrigului acel gust ispititor la care vei vrea să revii iar și iar.

Bucuria celor mici, dar și o modalitate la îndemână pentru a-ți potoli pofta de dulce, covrigii cu ciocolată PETRU sunt un deliciu de nerefuzat.

PIZZA & SANDWICH

Pizza PETRU

Pizza PETRU

Celor care nu se dau în lături de la o experiență culinară provocatoare, Pizza PETRU le făgăduiește un gust surprinzător. Sortimente variate de carne, echilibrate de mozzarella, ciurperci și ardei gras și condimentate cu aroma ușor înțepătoare de ceapă vor să-ți incite simțul gustativ.

O pizza ”cu de toate” care îți va oferi tot atâtea senzații savuroase. Te vei lăsa ispitit de gustul ei unic?

PATISERIE

Brioșă cu ciocolată

Brioșă cu ciocolată

O poftă nevinovată se vindecă cu o brioșă cu ciocolată. Brioșa de la PETRU are acel gust bogat, plin de savoare și aromă, pus în evidență de aspectul care te ademenește să-ți asculți dorința de a o gusta.

Ingredientele naturale și proaspete, alese cu atenție și împreunate ca la carte, după o rețetă de mult ticluită, potențează savoarea gustului și îi dau brioșei aspectul pufos și delicios.

BĂUTURI

Lapte bătut

Lapte bătut

Răsfață-te cu bunătățile tale preferate de la PETRU și cu un lapte bătut pentru a avea parte de o experiență pe deplin gustoasă.

INFORMAȚII

REȚELE SOCIALE

PARTENERI

© 2011 - 2019 Simigeria Petru. Toate drepturile rezervate.

Covrig cu mac